Nemojte ljudi da vas navlace na kupnju jer ovo nema odrziv rast [bye]
Cekajte pocetak slijedece godine,pa cemo vidjeto sto ce donit jer do kraja godine nema sto da se desi zamo sa ovakvim niskim prometom mozemo roknuti jos vise,a i usput da vam kazem da ocekivam da dotaknemo duplo dno.
P.S. Sa ovakvom likvidnoscu nece vam pobijeci dionice jer je bolje kupiti 10% skuplje al kad se vidi da se popravila likvidnost nego na blef sad kupovati i nadati se cudu
[thumbsup]
Cekajte pocetak slijedece godine,pa cemo vidjeto sto ce donit jer do kraja godine nema sto da se desi zamo sa ovakvim niskim prometom mozemo roknuti jos vise,a i usput da vam kazem da ocekivam da dotaknemo duplo dno.
P.S. Sa ovakvom likvidnoscu nece vam pobijeci dionice jer je bolje kupiti 10% skuplje al kad se vidi da se popravila likvidnost nego na blef sad kupovati i nadati se cudu
[thumbsup]
Vidićeš sutra tarapane najmanje +3%.
[thumbsup]
Kolega over25 Vama bi bolje pristajao nick unter25 jer ni minus 25% na većini dionica vam nije dovoljno jeftino za ulazak. Nevjerni Toma je izgleda ovdje na forumu svetac zaštitnik mnogih forumaša koji žele prvo vidjeti i uvjeriti se da će nešto sigurno rasti pa onda ulagati…
[lol] [lol]
nešto u stilu one likvidnosti sa kraja 2007-e možda?
Mene nisu uspjeli uplašiti, ni kolega Sever ni kolegica Spomenka a bome ni kolega Vilim Ribić.
Dokup, dokup i samo dokup!!!!! [thumbsup]
lol da mi je takvih 10 nikad ne bi popusio ni kune na burzi..
[lol] [lol]
[/quote]
Ja kupujem samo nelikvidne, tako me učio Veliki poglavica Kajman i štovani kolega Milken.
Tako sam i počeo na burzi,tako ću i svršiti. [cool]
mene fasciniraju frikovi koji misle da će svojim piskaranjem dići ili srušiti tržište
nevjerovatno
Ima forum dosta velik utjecaj, pogotovo u fazi pretjerivanja kad ne postoje kočnice. Najsvježiji primjer je zadnjih 10-tak dana.
Uzalud vam trud svirači, mozda ste nekog juce nagovorili da proda na dnu, al ove koji danas su kupovali baš briga šta pišete hahaha [lol]
ha ha
[lol] [lol]
[/quote]
ove godine neki su iskoristili pozitivne signale i u pravo vrijeme kupili na 1300-1350-1400 jasno se vidio odbijanac a sve ostalo su prizeljkivanja…
likvidnost preko 100 milja necemo tako skoro vidjeti, mislim da cemo prije euro uvest nego dostici likvidnost jeseni 2007 [cry]
…kada su govorili biti će dobro, nema problema-BILO JE LOŠE- sada kada govore nevalja-BITI ĆE DOBRO-…tako je do sada bilo pa će da vidimo hoće li i ovaj put biti tako…
Bilo kako bilo ovo s Inom će u svakom slučaju malo pomoći. Najviše građevinarima naravno.