Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

do kraja dana smo još u minusu kako stvari stoje,jer sve je to na kratke staze

Da bacimo okladu.
[/quote]

do kraja dana ste na 4% plusa..svaka čast
ovo je dokaz koliko se manipulira ovdje i koliko nema smisla ovdje trgovati..

hebiga neki nemaju job pa cijeli dan bulje u gledalicu pa imaju vremena, ja imam i job i kaj je najgore nemam internet jer nesmijem…tako da za mene više nema smisla ovdje trgovati..

još ako uSA dođe dobro izvješće, i BDI okrene odose crobex kao raketa
[/quote]

Evo niti je BDI okreno niti je dobro izješće u USA došlo- dapače.

Sama Jadranka lepo kaže da sledeče godine nema ništa dobro.

Teta Jadranka je još prošle godine mislila da krize neće ni biti. Ja bi se više bojao da najavljuje dobru iduću godinu.
[/quote]

Sudeci da je proracun radjen sa prognozom rasta BDP-a …

gospon tigar,vi ste mi nekak poprilično sigurni…
a argumenti bi bili…?

Argument je da ako mu hartije ne potegnu ima da završi ko nečiji ukras na patosu i staklenih očiju da gleda nečiju vatru u kaminu. Verovatno nekog iskusnijeg mešetara koji mu savetovo dokup na ovim cenama. Usta otvorena i nikako da se zatvore – “mislio sam da ide novi bull”.

gospon tigar,vi ste mi nekak poprilično sigurni…
a argumenti bi bili…?

Argument je da ako mu hartije ne potegnu ima da završi ko nečiji ukras na patosu i staklenih očiju da gleda nečiju vatru u kaminu. Verovatno nekog iskusnijeg mešetara koji mu savetovo dokup na ovim cenama. Usta otvorena i nikako da se zatvore – "mislio sam da ide novi bull".
[/quote]

bre kolega,

ovakvim analizama pokazujete elementarno nepoznavanje materije.

@Fedja

veliki rast na malom prometu znaci da je ask supalj i da nema vise zainteresiranih prodavaca.
nastao je takozvani "vakum na prodaji".
zato brzo raste na malom prometu.

Kolega, nemojte samo da vas nađu vakumiranog zajedno sa tim dionicama u škrinji spakiranog u vrećicu na kojoj piše: JUNETINA !!!
[bye]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Joj kolega Fedya sad ste me gadno uplašili s tom junetinom iz Konzuma, a baš sam mislio kupiti neku smrznutu pečenku povodom brutalne božićnice na Lkpc [angry]

Nema mi druge nego pokupovati gotova Podravka jela, rižoto od plodova mora, sindikalist na buzaru ili nešto drugo……

http://www.kucilooro.webs.com/

http://www.vecernji.hr/vijesti/ina-uplatila-milijardu-kuna-duga-drzavni-proracun-clanak-70798

Uzalud vam trud svirači, mozda ste nekog juce nagovorili da proda na dnu, al ove koji danas su kupovali baš briga šta pišete hahaha [lol]

Mene nisu uspjeli uplašiti, ni kolega Sever ni kolegica Spomenka a bome ni kolega Vilim Ribić.

Dokup, dokup i samo dokup!!!!! [thumbsup]

http://www.kucilooro.webs.com/

Sama Jadranka lepo kaže da sledeče godine nema ništa dobro.

Teta Jadranka je još prošle godine mislila da krize neće ni biti. Ja bi se više bojao da najavljuje dobru iduću godinu.
[/quote]

Komšija, meni ne treba teta Jadranka da išta kaže. Ko sluša šta če oni da kažu taj je davno obro bostan. Ti si iskusan mešetar i znaš te stvari bolje od mene. Ako ona kaže da če da bude loše to bi moglo samo da znači da če da bude užas.
[/quote]
Stevo daj piši hrvatski jer ti bolje ide od srbskog. I upamti da svaki Srbin ume da razlikuje č i ć što u tvom slučaju nije primer. [lol]
Ako pogodiš šta je zapeta dati ću ti stotku na sledeći post.

who dares, wins

@Fedja

veliki rast na malom prometu znaci da je ask supalj i da nema vise zainteresiranih prodavaca.
nastao je takozvani "vakum na prodaji".
zato brzo raste na malom prometu.

Kolega, nemojte samo da vas nađu vakumiranog zajedno sa tim dionicama u škrinji spakiranog u vrećicu na kojoj piše: JUNETINA !!!
[bye]
[/quote]

javim Vam kako ce se sitaucija odvijati.

uostalom , znate i sami da je update na temi sto smo danas trzili.

…čim je krenulo u zeleno likvidnost se povećava…što to znači…čuči se u grmu i čeka da krene prema gore…samo nas pomalo usporavaju burek-trejderi…ali i oni će se opametiti…jučer je nekima bilo skupo ovo što danas nude ali im nitko neće prodati, sutra će ipak kupovati po većoj cijeni od one koja im se danas nudi…zato izađite iza grma i kupujte što vam se nudi za male pare…naravno samo probrane dionice sa većom likvidnosti…i većim potencijalom…

izlazim iz grma u 02 mjesecu [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close