do kraja dana smo još u minusu kako stvari stoje,jer sve je to na kratke staze
Koliko negativac na ovoj burzi!?1! Ni toliki dani pada ni 20-30 minusa na većini dionica nekima nije dovoljno već žele i prizivaju još dublje potonuće… Hvala ti Bože što nisam takav što pozitivno razmišljam u životu i što sam optimista po prirodi!
Možda brzo dobije na snazi!
[/quote]
Bit će snage kad anricom i ostali u kešu počnu ubacivati svježi keš na burzu, ajme što ćemo letjeti sa snagom prema gore do 2300 [thumbsup]
Mnogi će danas napraviti klasičnu daytrader grešku i prodati nadajući se opet sutra jučerašnjim cijenama, ali neće moći.
Kad ljudi vide da je krenuo božićni rally nema stajanja i sve više ulagača počet će se uključivati u kupnju, protiv trenda se ne ide
[/quote]
o kojem trendu ti govoriš? jedan dan zelenila ne znači da se trend preokrenuo [wink]
Podravka se izgleda vraća tamo gje joj je i mjeste negdje na 150-170 kuna, na asku nalog od 11 000 komada izgleda stvarno zastrašujuće.
Nije mi jasno tko to u opće kupuje. Firma ne zna ni koliko je dužna, Mađari im aktivirali put opciju, situacija boli glava. A tu se digla dreka na Igh i Dlkv koji su mila majka za ovaj cirkus.
Alo jel ima ko normalan da to vidi ???
na asku nalog od 11 000 komada izgleda stvarno zastrašujuće.
Taj nalog je smijurija. To uopće nije manipulacija jer On, kao, čeka da ga neko poklopi?
[rolleyes]
HANFAAAAA!
Taj nalog je smijurija. To uopće nije manipulacija jer On, kao, čeka da ga neko poklopi?
[rolleyes]
HANFAAAAA!
[/quote]
TO su sljepci pored vlastiti očiju
Samodol samo vraća usluge
…čim je krenulo u zeleno likvidnost se povećava…što to znači…čuči se u grmu i čeka da krene prema gore…samo nas pomalo usporavaju burek-trejderi…ali i oni će se opametiti…jučer je nekima bilo skupo ovo što danas nude ali im nitko neće prodati, sutra će ipak kupovati po većoj cijeni od one koja im se danas nudi…zato izađite iza grma i kupujte što vam se nudi za male pare…naravno samo probrane dionice sa većom likvidnosti…i većim potencijalom…
do kraja dana smo još u minusu kako stvari stoje,jer sve je to na kratke staze
Da bacimo okladu.
Da bacimo okladu.
[/quote]
do kraja dana ste na 4% plusa..svaka čast
ovo je dokaz koliko se manipulira ovdje i koliko nema smisla ovdje trgovati..
hebiga neki nemaju job pa cijeli dan bulje u gledalicu pa imaju vremena, ja imam i job i kaj je najgore nemam internet jer nesmijem…tako da za mene više nema smisla ovdje trgovati..
još ako uSA dođe dobro izvješće, i BDI okrene odose crobex kao raketa
…čim je krenulo u zeleno likvidnost se povećava…što to znači…čuči se u grmu i čeka da krene prema gore…samo nas pomalo usporavaju burek-trejderi…ali i oni će se opametiti…jučer je nekima bilo skupo ovo što danas nude ali im nitko neće prodati, sutra će ipak kupovati po većoj cijeni od one koja im se danas nudi…zato izađite iza grma i kupujte što vam se nudi za male pare…naravno samo probrane dionice sa većom likvidnosti…i većim potencijalom…
OLICNO [thumbsup] burek trejderi