http://business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Analiticari-U-cijenu-ukljucena-i-losa-ocekvanja-za-2010
Jeli ovo počelo sad drukanje na drugu stranu -rast
Izgleda odbijenac
Možda brzo dobije na snazi!
[/quote]
Bit će snage kad anricom i ostali u kešu počnu ubacivati svježi keš na burzu, ajme što ćemo letjeti sa snagom prema gore do 2300 [thumbsup]
Mnogi će danas napraviti klasičnu daytrader grešku i prodati nadajući se opet sutra jučerašnjim cijenama, ali neće moći.
Kad ljudi vide da je krenuo božićni rally nema stajanja i sve više ulagača počet će se uključivati u kupnju, protiv trenda se ne ide
recimo ja nikada ne prodajen ni nekoliko dana prije okreta e sad vjerojatno će
mi ostat vječita enigma ko to radi ……a nagledali smo se na grobiju 1250 velikih poklapanja
bida……SF….
Leminzi dižu cijene na malom prometu.Iz HT došlo malo friške love pa se napucavaju cijene.
Mislim da ćemo nazad.Brzo bi se moglo ispuhati.
Ovo ne rade institcionalci već organizirane grupe jačih špekulanata,koji su u dionicama pa
pokušavaju dići cijene.
A fondovi nemaju snage ni želje da ulažu na ZSE.Jedino Ht i ERNT radi dividende i ADRS kao
dugoročno dobra investicija.
Građevinare zaobilaze,brodari im izgledaju prerizični.
Ali dok je želje za kupnjom HT ima nade da nećemo u bezdan.
mi ostat vječita enigma ko to radi ……a nagledali smo se na grobiju 1250 velikih poklapanja
bida……SF….
Leminzi dižu cijene na malom prometu.Iz HT došlo malo friške love pa se napucavaju cijene.
Ovo ne rade institcionalci već organizirane grupe jačih špekulanata,koji su u dionicama pa
pokušavaju dići cijene.
A fondovi nemaju snage ni želje da ulažu na ZSE.Jedino Ht i ERNT radi dividende i ADRS kao
[/quote]
Odličan post kolega [thumbsup]
Lopino, ne trkeljaj, promet je puno veci nego u sat vremena juce kad se padalo. Čekali ste niže svi, pa sad suze.
danas samo kvalitetne dionice rastu!!!! točno se vidi koje su dionice u podcijenjene i za kojima je potražnja [thumbsup]
danas oni od jučer ubiru plodove, čestitam…..ja sam ko i plavi čeko da danas poberem
od zadnjih paničara ali ništ od toga……do daljnjega….
kolaega i da je jos 2 dana rokalo opet nebi kupio… [bye] opet bi cekao onaj treci dan…ćorak…
bida……SF….
pokušavaju dići cijene.
[/quote]
Krivo. Kad se HT čisti po cijenama iznad prosjeka to znači da mirovinci kupuju od svojih pouzdanika koji poslije prelaze u druge dionice. Već viđen obrazac.
Podravka se izgleda vraća tamo gje joj je i mjeste negdje na 150-170 kuna, na asku nalog od 11 000 komada izgleda stvarno zastrašujuće.
LJepa igra bar za vidjet ina ht ptkm lansiraju crobex i evo jučer smo plakali a danas 3% plus
čestitam majstorima na uspješnom pravljenju budala od ulagača naravno i mene samog
Stvarno se sprdaju do mile volje
Lopino, ne trkeljaj, promet je puno veci nego u sat vremena juce kad se padalo. Čekali ste niže svi, pa sad suze.
Nemam interesa za pad.
100% u dionicama na kraju jučerašnjeg dana_keš 185 kn.
I sada 100 % u dionicama.Moje za sada ne rade.
Nastojim biti objektivan.