Neki koji iskazuju svoje znanje na forumu je čisti insider trading, jer su povezani s fondovima i znaju dionice koje će padati a koje rasti znaju cijenu do koje će ići, to je samo dokaz manipulacije cjelokupnog tržišta….
Ako to nije organizirani kriminal, onda ni mafija nije organizirani kriminal…….
dobro kad SDA misii dignit server.
sad sam bez zajebancije postao sumnjičav, već 3 dana nemogu vidit promjene u top10.
jel ovo prpić hakira skdd? 😀
http://www.poslovni.hr/135215.aspx
evo nasli smo jos jednog novog…
Cijene metala rastu, a to nije bez vraga.
http://www.crbtrader.com/data.asp?page=chart&sym=BTY0
Poštovane kolege,
jedina logika na ovoj jadnoj burzi je prepoznati, što žele veliki igrači.
Kako zarađuju FM i njima bliske osobe?
Zamislite da ste na njihovoj poziciji. Mislim da je odgovor jasan. Svako toliko, treba s fondovskom imovinom spustiti cijene. PRIVATNO Kupiti što se kupiti da , pa onda dignuti s fondovskim novcima, pa privatno prodati ovo jeftinije kupljeno i tako opet. Nekada je povod situacija na svjetskim tržištima, nekada lokalna situacija, nekada BDI, nekada pad zaposlenosti u SAD, svinjska gripa, bilo šta… No prave fundamentalne, konzistentne logike nema.
Nisam proučavao, tko i kako postavlja i razrješuje te FM obveznih fondova, odgovaraju li oni ikome za svoj posao?
No vjerujem da vrijedi ona oteto prokleto. Ako ne njima, onda će biti njihovim potomcima. Vjerujem da ima tu nešto, Židovi su najbolji primjer.
Sretan Božić svima,a ne samo njima.
nestala kupnja na vegeti, nesto se sa srcem kuha
[thumbsup]
danas oni od jučer ubiru plodove, čestitam…..ja sam ko i plavi čeko da danas poberem
od zadnjih paničara ali ništ od toga……do daljnjega….
Ma ok. Samo me zanima hoćete li danas kupovati ili prodavati. To nisam shvatio iz vašeg posta.
Jer kolega Gubernator je nedavno iskopao jedan relativno friški Vidrin post gdje on druka na gore, što je izuzetak od njegovih postova otkad se iskrcao. Situacija hebe lud zbunjenog.
Kupovati, ako baš moram reći.
lp
[/quote]
Hvala, Plavi.
Ja sam sad malo zbunjen pa ne znam jel bi kupovao ili prodavao, pa ne radim ništa.