Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Osjećam škrgut zubiju, u zraku se čuje, zima je, kako vani tako i na burzi.
Sutra kreću sa rasprodajom sporopaleći, koji su tek danas shvatili što ih je snašlo.

Neka se nitko ne boji, uvijek će se naći netko tko je spreman kupiti dionice, samo je pitanje po kojoj cijeni.
Jedino će se oni na hidroelektri polakomiti, jer tamo više niti bog ne može nikome da pomogne, rookieji fedya i badman, te kolega vidra su na izmaku snaga potuklo ih i dotuklo do nogu.
Čujem da je kolega vidra završio u krevetu, srećom ne bolničkom, doma je na kučnoj njezi, ako je ovo kriva informacija unaprijed se ispričavam.

I meni su potukli danas luku, izgleda meni da ona ide ispod 1400, teška su vremena nastupila, sve je moguće ( pa tako i hidroelektra na 50 kuna).

Ja sam danas dodatno pokratio ADPL, sreća je kad u ovim crnim danima možeš prodati dionicu sa 100 % zarade, nije li? Drago mi je da je dio forumaša konačno prepoznao ovu dionicu i kupovao ovih dana, mislim da će isti scenarij biti i sa lukom, živi bili ( i zdravi ), pa vidjeli.

Već dulje vrijeme privatno govorim, zaboravite amerikance kineze i ostale napaćenje narode, pogledajte malo u vlastito dvorište.

lp

Kolega Plavi, moram priznati da baš ne razumijem ovaj vaš post. Kao da ga je kolega Vidra napisao, a ne vi.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

tarapana-ništa drugo se nije ni očekivalo-ovi krenuli na rušenje crobexa opasno-onako odoka 1200-1300 -ako krenu jače biti će belaja .

Dobro si napisao, "onako od oka", jer sa zdravim mozgom ovo nema veze!
[/quote]
da slažem se-jer ovo što se radi -stvarno nema veze-ovo je postala igra iz bajke za dijecu-ovo sa ozbiljnim investiranjem nema previše poveznica-zato pustimo da bajka završi -obično završavaju sretno na kraju.

tarapana-ništa drugo se nije ni očekivalo-ovi krenuli na rušenje crobexa opasno-onako odoka 1200-1300 -ako krenu jače biti će belaja .

Dobro si napisao, "onako od oka", jer sa zdravim mozgom ovo nema veze!
[/quote]
poceli su strucnjaci sa targetima dionica i indexa….a sto ce im to kad ni tada na crobexu 1200 nece imat muda kupovati….
[/quote]
kolega-iznijeo sam neko razmišljanje -a ne svoje ciljeve.
ovi koraci koje gledamo su usmijereni prema cilju rušenja crobexa- mislim da se premalo pazi na pojedine dionice.kako ih selektivno ruše-pitanje je vremena kada će krenuti ADRIS I HT-

Sutra kreću sa rasprodajom sporopaleći, koji su tek danas shvatili što ih je snašlo.

Neka se nitko ne boji, uvijek će se naći netko tko je spreman kupiti dionice, samo je pitanje po kojoj cijeni.
Jedino će se oni na hidroelektri polakomiti, jer tamo više niti bog ne može nikome da pomogne, rookieji fedya i badman, te kolega vidra su na izmaku snaga potuklo ih i dotuklo do nogu.
Čujem da je kolega vidra završio u krevetu, srećom ne bolničkom, doma je na kučnoj njezi, ako je ovo kriva informacija unaprijed se ispričavam.

I meni su potukli danas luku, izgleda meni da ona ide ispod 1400, teška su vremena nastupila, sve je moguće ( pa tako i hidroelektra na 50 kuna).

Ja sam danas dodatno pokratio ADPL, sreća je kad u ovim crnim danima možeš prodati dionicu sa 100 % zarade, nije li? Drago mi je da je dio forumaša konačno prepoznao ovu dionicu i kupovao ovih dana, mislim da će isti scenarij biti i sa lukom, živi bili ( i zdravi ), pa vidjeli.

Već dulje vrijeme privatno govorim, zaboravite amerikance kineze i ostale napaćenje narode, pogledajte malo u vlastito dvorište.

lp

Kolega Plavi, moram priznati da baš ne razumijem ovaj vaš post. Kao da ga je kolega Vidra napisao, a ne vi.
[/quote]

Samo prenosim stvarno stanje koje se događa na burzi, vama se čini da nije tako?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

[/quote]

Samo prenosim stvarno stanje koje se događa na burzi, vama se čini da nije tako?

lp
[/quote]

Takvo stanje je vec 2 mjeseca samo sto to Vi niste primijetili jer niste naucili da nije bitno predvidjeti targete vec trend. A trend je padajuci vec 2 mjeseca (ak ne i vise).

zadnja rečenica u postu plavog sve govori.danima se gledaju i prave usporedbe sa amerima i evropom.molim Vas dajte mi barem jeednu lijepu vijest kod nas ( osim što dolazi Božić) koja oslikava vedriju budučnost u našoj ekonomiji ,kako sada tako i za narednu godinu.

Molio bih one sa slabijim srcem da ne gledaju stanje bida.
NIJE TAKO STRAŠNO KOLIKO JE UŽASNO !!!!
NA INA ima 90 dionica do 1200 kuna, na ATGR je sveukupno 140 dionica,na KOEI ima 5 ponuda sve skupa 40 000 kuna .
Molio bih stručnjake za TA da odrede lokalno dno

[shocked]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

lp

[/quote]

lp
[/quote]
Ma ok. Samo me zanima hoćete li danas kupovati ili prodavati. To nisam shvatio iz vašeg posta.

Jer kolega Gubernator je nedavno iskopao jedan relativno friški Vidrin post gdje on druka na gore, što je izuzetak od njegovih postova otkad se iskrcao. Situacija hebe lud zbunjenog.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Nije mi jasno ovo:

MatLalic2, 22.12.2009. u 09:44
zadnja rečenica u postu plavog sve govori.danima se gledaju i prave usporedbe sa amerima i evropom.molim Vas dajte mi barem jeednu lijepu vijest kod nas ( osim što dolazi Božić) koja oslikava vedriju budučnost u našoj ekonomiji ,kako sada tako i za narednu godinu

Mislim pa nije bilo niti dobrih vijesti kad smo išli sa 1250 na 2300, sve se ovo znalo onda, i koje objašnjenje je dalo 99% investitora uključujući plavog, gubija, deluxa i ostale?

Da je krenuo bull i da se ravnamo prema amerima, da je krenuo oporavak vani i da će to i nan nas utjecat. Vani i dalje ide oporavak, koji bi kao trebao utjecati na nas, ali sad više to ne vijedi, sad nam je država i gospodarstvo trulo???? Pa kako sad to? Pa bilo je trulo i prije godinu dana, samo ne ovak, pa smo usprkos tome rasli, umjesto da bi ako je to sad tako kako vi kažete trebali smo još padati. No ne, mis mo u bullu, za 6 mjeseci, propadamo i to od istih likova, koji drugim likovima pišu da su pisali obrnuto prije 6 mjeseci.

Nažalost tu jako malo ljudi ima znanje, i oni koji imaju više ne pišu ili pišu tu i tamo.

No znalaca ima kolko hoćeš, svaki dan druga teorija, ko da gledam blumberg i plaćene intervjue čelnika fondova kaj će se dogoditi i koje dionice treba kupovati.

Sramota da smo se sveli na to!

Molio bih one sa slabijim srcem da ne gledaju stanje bida.
NIJE TAKO STRAŠNO KOLIKO JE UŽASNO !!!!
NA INA ima 90 dionica do 1200 kuna, na ATGR je sveukupno 140 dionica,na KOEI ima 5 ponuda sve skupa 40 000 kuna .
Molio bih stručnjake za TA da odrede lokalno dno

[shocked]

Slijedi odbijanac. Već viđeno 100 x.

Kolega ,odluke moraš donositi sam a ne na osnovu tko šta piše ovdje

Ma ok. Samo me zanima hoćete li danas kupovati ili prodavati. To nisam shvatio iz vašeg posta.

Jer kolega Gubernator je nedavno iskopao jedan relativno friški Vidrin post gdje on druka na gore, što je izuzetak od njegovih postova otkad se iskrcao. Situacija hebe lud zbunjenog.

Kupovati, ako baš moram reći.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close