Što bi trebalo sad reći onom stupidnom analitičaru koji je cinično najavio šminkanje rezultata
za kraj godine..koji su , fol, uobičajeni , radi općeg dojma finiša ……? Sterat ga u MP3….
Što bi trebalo sad reći onom stupidnom analitičaru koji je cinično najavio šminkanje rezultata
za kraj godine..koji su , fol, uobičajeni , radi općeg dojma finiša ……? Sterat ga u MP3….
jadni vi ako ulazete na osnovu "gurua"analiticara…. [bye]
Inverter, a tko je to rekao?……da ja ulažem na osnovu nečijeg prenemaganja u medijima…?
Nema šanse….ja bih samo spljuskala pedagoški one, koji takve gluposti govore javno….a zorno mi je ostalo u sjećanju ovo najavljivanje – tradicionalnog podizanja dionica za kraj poslovne godine…-
e, fakat ste ih podigli…..
Branili su HT i ono iz portfelja BRANITELJA…..s njima nema šale , ako im padnu udjeli prije isplate..
oni ne psuju….nego tiho uzmu u ruke pravdu po svom…..
Da li netko zna koliko je dobila BRIGADIRKA ……?
Jučer stigle isplate dijela mirovina po zaostacima….. baš i nije neka navala na kupnju
dionica….. novac radije u čarape…
Ja razmišljam o svemu tome,
iiiiiiii
ja razmišljam,
i razmišljat ću.
[lol]
Tu na ovoj burzici se ulaže isključivo špekulativno,prati se broj naloga na kupnji i snima se prodaja,tužno je pogledati kupnju na ERNT i ADRS,brodare potapljaju kao da ne vrijede ništa,sve to rade ovi ovdje mudrijaši.Dok ih netko pošteno ne obrije,možda vlada uvede porez na špekulacije?
kakav strah vas spopade kolega….nakon prezivljene 2008 godine..ovi koji su ostali na tk…..TI NE POZNAJU STRAH
Da, rekao bi jedan moj friend, ko preživi ovu 2009, sigurno neće 2010.g. [wink]
kakav strah vas spopade kolega….nakon prezivljene 2008 godine..ovi koji su ostali na tk…..TI NE POZNAJU STRAH
Da, rekao bi jedan moj friend, ko preživi ovu 2009, sigurno neće 2010.g. [wink]
[/quote]
reagira se na prvi šum iz grma…propaganda (citaj mediji) imaju jaki utjecaj na masu (iliti ono sto je ostalo) od ulagaca.i to jako dobro koriste interesne skupine ..opet ce oni spretniji dobro proc na tk.
tarapana-ništa drugo se nije ni očekivalo-ovi krenuli na rušenje crobexa opasno-onako odoka 1200-1300 -ako krenu jače biti će belaja .
I Buffet i Soros su imali promašaja. Ni Šuker nije iz svake pozicije zabio gol. Kolegice nitko nema čarobnu kuglu a kada bi ju i imao uvjeravam vas da nebi radio u nekoj banci za 8,000 kn.
http://www.seebiz.eu/hr/komentari/sinisa-malus/potonuce-crobex-a-kakva-drzava%2c-takva-i-burza,64142.html kolega je u predblagdanskoj depri [undecid]
tarapana-ništa drugo se nije ni očekivalo-ovi krenuli na rušenje crobexa opasno-onako odoka 1200-1300 -ako krenu jače biti će belaja .
Dobro si napisao, "onako od oka", jer sa zdravim mozgom ovo nema veze!