Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zna li netko da li erste banka ima live gledalicu burze i ako ima kolika je mjesečna naknada za korištenje……
ako nije teško molio bi odgovor…..

CROBEX 1.939,59 -1,89%
CROBEX10 1.024,75 -2,07%

Razlika između DAX-a i Crobexa danas 3% u jednom danu. Živjeli!

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

zna li netko da li erste banka ima live gledalicu burze i ako ima kolika je mjesečna naknada za korištenje……

nema. rade samo s institucionalcima i velikim pojdeincima. pogledaj popis brokera na zse pa šalji upite.

I do what the voices tell me to

očito je da OIF-ovi rasprodaju jer ljudi povlače udjele pred Božić, a nema likvidnosti. bit će tarapana zadnjih 10 minuta kad moraju rasprodati, a bid nisko.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

nema. rade samo s institucionalcima i velikim pojdeincima. pogledaj popis brokera na zse pa šalji upite.
[/quote]

hvala…….imam gledalice kod drugih banaka kao i svog brokera jedino sam trebao tamo otvoriti neki račun pa me zanimalo da li i oni imaju tu uslugu……..
još jednom hvala na informaciji…..
pozdrav

Mislim da ću u jednom od narednih dana probati najaviti kraj ovoga strmoglavog pada.
Ne boj te se, nije to niti sutra, niti preksutra.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mislim da ću u jednom od narednih dana probati najaviti kraj ovoga strmoglavog pada.

lp

Ti ko mesija dolaziš… Hoćeš navjestit preko tri kralja: Kučila, Znanca i Saška? ;))

Slava tebi, plavi…

No respect

lp

jasno je, obzirom da većina blue chipova završava na daily low

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Dobro, očito je da ruše veliki, a ne mali! Treba odrediti razinu rizika i ući, jer dno će se teško pogoditi. Tko ima muda, ja sam ih našao negdje!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

jel možete otvorit SKDD-a stranicu danas?
sve mi ovo miriše na urotu 😀

slomljen je i SKDD, da. Očito ne žele da znamo koliko je Škojo još dokupio Belja [shocked]

-misljenja sam da se polagano priprema teren za povratak stranog spekulativnog kapitala
-a mislim da cemo biti blizu dnakada sruse ht,tako da lagano grickam za sad samo jednu,a konjica jos uuvijek ceka

New Report

Close