zna li netko da li erste banka ima live gledalicu burze i ako ima kolika je mjesečna naknada za korištenje……
ako nije teško molio bi odgovor…..
CROBEX 1.939,59 -1,89%
CROBEX10 1.024,75 -2,07%
Razlika između DAX-a i Crobexa danas 3% u jednom danu. Živjeli!
zna li netko da li erste banka ima live gledalicu burze i ako ima kolika je mjesečna naknada za korištenje……
nema. rade samo s institucionalcima i velikim pojdeincima. pogledaj popis brokera na zse pa šalji upite.
očito je da OIF-ovi rasprodaju jer ljudi povlače udjele pred Božić, a nema likvidnosti. bit će tarapana zadnjih 10 minuta kad moraju rasprodati, a bid nisko.
nema. rade samo s institucionalcima i velikim pojdeincima. pogledaj popis brokera na zse pa šalji upite.
[/quote]
hvala…….imam gledalice kod drugih banaka kao i svog brokera jedino sam trebao tamo otvoriti neki račun pa me zanimalo da li i oni imaju tu uslugu……..
još jednom hvala na informaciji…..
pozdrav
Mislim da ću u jednom od narednih dana probati najaviti kraj ovoga strmoglavog pada.
Ne boj te se, nije to niti sutra, niti preksutra.
lp
Mislim da ću u jednom od narednih dana probati najaviti kraj ovoga strmoglavog pada.
lp
Ti ko mesija dolaziš… Hoćeš navjestit preko tri kralja: Kučila, Znanca i Saška? ;))
Slava tebi, plavi…
lp
jasno je, obzirom da većina blue chipova završava na daily low
Dobro, očito je da ruše veliki, a ne mali! Treba odrediti razinu rizika i ući, jer dno će se teško pogoditi. Tko ima muda, ja sam ih našao negdje!
slomljen je i SKDD, da. Očito ne žele da znamo koliko je Škojo još dokupio Belja [shocked]