Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali može neko analizirat ovaj pad o 9 tjedana dok se svi indexi zelene cjelo to vrijeme

Ne padamo samo mi.Cijeloj regiji je vrh bio oko 16.10 2009, a nakon toga pad od 14-28%, za razliku od zapadne Europe koja je nakon toga uglavnom imala nove vrhove.
[/quote]

Što je veća razlika u cijeni zapadnih i regionalnih indexa to ova tržišta postaju primamljivija stranim ulagačima. Pogledajte graf crobexa prvih 10 dana u svibnju ove godine. Dovoljno je da dođe agresivan investitor sa 10 miliona eura da se taj scenario ponovi.
[/quote]
Slažem se. Ovo je treći put/05, 08 mjesec i sad -nakon 16.10/sličan scenarij ove godine da regija ne prati zapad. Nakon toga je uvijek dolazio značajniji rast tj. više padamo ali nakon toga više rastemo.

Krepat ma ne molat

Skoro 30% današnjeg prometa ISTT-R-A – preko 17000 kom…

Šta se tu događa?

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

Kajin pobjeđuje?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Fondovi sebi priređuju teren za što povoljniji ulaz iduću godinu
Ti isti neće bar mislim ulazit prije sveta tri kralja
A to bi mogao da iskoristi neko drugi ipak su ovo cjene dionica na razini crobexa od 1500-600
Tako da bi naši fondovi opet mogli kupovat od nekog igrača pametnijeg od njih
Mislim da će rasplet biti zanimljiv

Skoro 30% današnjeg prometa ISTT-R-A – preko 17000 kom…

Šta se tu događa?

Fondovi su se odlučili igrati dobacivanja da malo zamaskiraju katastrofu od nelikvidnosti, hebiga za pet dana se više nitko ovoga neće sjećat, a ostat će upisan lažni promet.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://www.seebiz.eu/hr/politika/jandrokovic-hrvatska-zavrsava-pregovore-2010.,64115.html

Sve smo bliže EU
Atako isto postajemo i sve bliže otimačini za naše kvalitetne dionice
Rekao sam da će naši fondovi kupovat od stranca

http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/48452/Dionice-ce-rasti-ali-ce-biti-puno-teze-naci-pobjednika.html

obožavam strvine-posebno ovce

http://www.seebiz.eu/hr/politika/jandrokovic-hrvatska-zavrsava-pregovore-2010.,64115.html

Sve smo bliže EU
Atako isto postajemo i sve bliže otimačini za naše kvalitetne dionice
Rekao sam da će naši fondovi kupovat od stranca

Ti zaista vjeruješ ovom tipu? Pa, u bilo kojoj civiliziranoj zemlji, najdalje što bi mogao dogurati je mjesto portira u MVP. Ako je upoće i za to kompetentan…

NHF, ali da se stranci otimaju za dionicu DDJH ili HGSP, to si nekako ne mogu predočiti.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

i kako to obično biva, zadnih par dana, očekujem zakucavanje pred kraj…

Jel vas frka??
[rolleyes]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kajin pobjeđuje?

Je li to po onoj (svi za mnom)-jedan u minus svi za njim

Jel vas frka??
[rolleyes]

lp
[/qu

jeste opaka frka sve frca uokolo…..vidim da je prošo overbuy na adpl pa ste vješto
prestali pričat bajkice…..

New Report

Close