Ne padamo samo mi.Cijeloj regiji je vrh bio oko 16.10 2009, a nakon toga pad od 14-28%, za razliku od zapadne Europe koja je nakon toga uglavnom imala nove vrhove.
[/quote]
Što je veća razlika u cijeni zapadnih i regionalnih indexa to ova tržišta postaju primamljivija stranim ulagačima. Pogledajte graf crobexa prvih 10 dana u svibnju ove godine. Dovoljno je da dođe agresivan investitor sa 10 miliona eura da se taj scenario ponovi.
[/quote]
Slažem se. Ovo je treći put/05, 08 mjesec i sad -nakon 16.10/sličan scenarij ove godine da regija ne prati zapad. Nakon toga je uvijek dolazio značajniji rast tj. više padamo ali nakon toga više rastemo.
Skoro 30% današnjeg prometa ISTT-R-A – preko 17000 kom…
Šta se tu događa?
Kajin pobjeđuje?
Fondovi sebi priređuju teren za što povoljniji ulaz iduću godinu
Ti isti neće bar mislim ulazit prije sveta tri kralja
A to bi mogao da iskoristi neko drugi ipak su ovo cjene dionica na razini crobexa od 1500-600
Tako da bi naši fondovi opet mogli kupovat od nekog igrača pametnijeg od njih
Mislim da će rasplet biti zanimljiv
Skoro 30% današnjeg prometa ISTT-R-A – preko 17000 kom…
Šta se tu događa?
Fondovi su se odlučili igrati dobacivanja da malo zamaskiraju katastrofu od nelikvidnosti, hebiga za pet dana se više nitko ovoga neće sjećat, a ostat će upisan lažni promet.
http://www.seebiz.eu/hr/politika/jandrokovic-hrvatska-zavrsava-pregovore-2010.,64115.html
Sve smo bliže EU
Atako isto postajemo i sve bliže otimačini za naše kvalitetne dionice
Rekao sam da će naši fondovi kupovat od stranca
http://www.seebiz.eu/hr/politika/jandrokovic-hrvatska-zavrsava-pregovore-2010.,64115.html
Sve smo bliže EU
Atako isto postajemo i sve bliže otimačini za naše kvalitetne dionice
Rekao sam da će naši fondovi kupovat od stranca
Ti zaista vjeruješ ovom tipu? Pa, u bilo kojoj civiliziranoj zemlji, najdalje što bi mogao dogurati je mjesto portira u MVP. Ako je upoće i za to kompetentan…
NHF, ali da se stranci otimaju za dionicu DDJH ili HGSP, to si nekako ne mogu predočiti.
Kajin pobjeđuje?
Je li to po onoj (svi za mnom)-jedan u minus svi za njim
Jel vas frka??
[rolleyes]
lp
[/qu
jeste opaka frka sve frca uokolo…..vidim da je prošo overbuy na adpl pa ste vješto
prestali pričat bajkice…..