Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali može neko analizirat ovaj pad o 9 tjedana dok se svi indexi zelene cjelo to vrijeme

kao u filmu sve izrežirano……………..Imaš priču, svoj tijek, zaplet i na kraju rasplet.
The end [lol] [lol]
[/quote]

Hoćeli tu negdje biti i Bajić glavni glumac na kraju raspleta

Dali može neko analizirat ovaj pad o 9 tjedana dok se svi indexi zelene cjelo to vrijeme

Ne može. Welcome to Crobex!
[/quote]

Da, dobro zboriš! [thumbsup]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

http://www.zse.hr/default.aspx?id=180

Gledajući Crobex u zadnjih 15 dana nije puno pao, ali kada se uđe u strukturu Crobexa onda se vidi prava slika, pravi potop….

čista izrežirana slika, fondovi sada igraju tko zadnji gubi puno, ista stvar i kada se diže tržište…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ništa dok se ne vrate fond manageri sa skijanja, na koje otiđoše krajem 2007. :))

dobra…čeka se šprajc da najavi …..

kako je ovo jadno:

1. svi indexi danas u plusu preko 1% u EU
2. futuresi u plusu 0,50 u USA
3.dax na najvišim razinama ove godine
4. maknite se sa prodaje

Ovo nikome ne odgovara.Fondovi moraju pokazati dobit a zašto se ruši …..
Ja imam snage čekati,meni se nikamo ne žuri.Ja ću prodavati kad Crobex bude 4000-4500.
Koliko ću čekati? Nemam pojma ali sigurno ne duže od 2 godine.

Ne padamo samo mi.Cijeloj regiji je vrh bio oko 16.10 2009, a nakon toga pad od 14-28%, za razliku od zapadne Europe koja je nakon toga uglavnom imala nove vrhove.
[/quote]

Što je veća razlika u cijeni zapadnih i regionalnih indexa to ova tržišta postaju primamljivija stranim ulagačima. Pogledajte graf crobexa prvih 10 dana u svibnju ove godine. Dovoljno je da dođe agresivan investitor sa 10 miliona eura da se taj scenario ponovi.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Fondovi ne moraju pokazati nikakvu dobit jer za to im je izgovor ova "kriza"

Ja ću prodavati kad Crobex bude 4000-4500.

Načekati češ se, ali tko čeka taj dočeka!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Jadno jeste, ali investitorima koji kupuju je odlična prilika, ali nisu oni krivi što fondovi aktivno ruše Crobex……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Smart pa kaj vi mislite da će to trajati duže od 2 godine ?Recite vaše mišljenje Crobex 2011 u ovo vrijeme?

[/quote]

Načelno je strategija ok ali upitno je dali će dočekati jer je pitanje koje će dionice biti u tom crobexu. Neke neće jako duga a možda i nikad više na ATH. Drugi problem je dali će kolega stvarno prodati na tim razinama. Možda i proda a Crobex ode na 7000 pa se onda polakomi i opet uleti unutra taman prije novog kraha… pa ne želi prodavat s minusom itd…. Mnogi su prošle godine pričali, samo nek pada kupit ću jeftinije pa ih većina nije kupila. Isaac Newton je još govorio da može sve shvatiti ali burzu ne….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

[/quote]

Načelno je strategija ok ali upitno je dali će dočekati jer je pitanje koje će dionice biti u tom crobexu. Neke neće jako duga a možda i nikad više na ATH. Drugi problem je dali će kolega stvarno prodati na tim razinama. Možda i proda a Crobex ode na 7000 pa se onda polakomi i opet uleti unutra taman prije novog kraha… pa ne želi prodavat s minusom itd…. Mnogi su prošle godine pričali, samo nek pada kupit ću jeftinije pa ih većina nije kupila. Isaac Newton je još govorio da može sve shvatiti ali burzu ne….
[/quote]

Bravo majstore samo ovakvih kao ti malo ih je na forumu osim tebe tu je još Tony , Peromađar i nažalost neznam dali ima tko još

New Report

Close