ovo više nije normalno ovo je da im svima od naj manjeg menarđića do dinkeca i samodola preko vlade poželim u idućoj godini doživotnu robiju
ujutro na otvaranju sa tuđim dionicama stjerali sve u k… pa da se vidi tko je moć a samodol samo gleda i šuti kako banda pljačka
To traje već 2 godine. Dok strašljivci prodaju idemo jako brzo na novi ath u roku od godinu dana.
HTV 1 – Dnevnik
Kaže Mesić da smo po svoj prilici zakasnili u projekt Južni tok.
Sranje !
Puno je pesimizna. Sutra opet ronimo, samo malo žešće?
cijeli svijet raste već 2 mjeseca,a mi padamo zadnjih mjesec dana. cijeli svijet je danas zelen,a mi na -1,2%. pametnome dosta, a tko se usudi u ovim uvjetima kupovati dionice na ZSE svaka mu čast. ja samo gledam i čekam blagdanska sniženja dionica, ono u stilu: rasprodaja, sve po -20% do -50% :-)))
To traje već 2 godine. Dok strašljivci prodaju idemo jako brzo na novi ath u roku od godinu dana.
lijepo je tješiti se…ali totalno besmisleno…
Nema boljih dana na burzi dok se ne stvore realne osnove za rast gospodarstva. Proračun za 2010. je ubitačan za gospodarstvo i privredu i pokazuje da ne postoji stvarna želja da se nešto prelomi u razmišljanjima odgovornih za krojenje gospodarske politike.
Sve je veći nesrazmjer između državnih i privatnih firmi, pitam se dokle će se moći financirati ovolika državna uprava i poduzeća ako se nastavi trend otkaza u realnom sektoru!?
Razgovarao sam sa jednim poslovnjakom iz Slovenije i on mi govori da se kod njih priča o našoj burzi.U političkim i poslovnim krugovima kolaju priča da namjerno EU ( njihove banke ) spuštaju našu burzu i sve ostale vrijednosti u HR ( zemljišta,nekretnine….) jer znaju da ulazimo sigurno u EU 2011 ( krajem ) i žele kupiti sve što se nudi jer će vrijediti puno,puno više za godinu,dvije.Uz sva poticajna sredstva ( cc. 3 miliarde eura = cc.23 miliarde kuna ) firme će napraviti ogromne prinose u odnosu na momentalne.Zato pamet u glavu, kupujte ako imate novaca i nije vam nužno potreban u naredne dve godine.Sve naše banke su produžene ruke neprijatelja.
Razgovarao sam sa jednim poslovnjakom iz Slovenije i on mi govori da se kod njih priča o našoj burzi.U političkim i poslovnim krugovima kolaju priča da namjerno EU ( njihove banke ) spuštaju našu burzu i sve ostale vrijednosti u HR ( zemljišta,nekretnine….) jer znaju da ulazimo sigurno u EU 2011 ( krajem ) i žele kupiti sve što se nudi jer će vrijediti puno,puno više za godinu,dvije.Uz sva poticajna sredstva ( cc. 3 miliarde eura = cc.23 miliarde kuna ) firme će napraviti ogromne prinose u odnosu na momentalne.Zato pamet u glavu, kupujte ako imate novaca i nije vam nužno potreban u naredne dve godine.Sve naše banke su produžene ruke neprijatelja.
možda je to točno, ali velika je razlika kupovati sada ili na crobexu 1500! ako je cilj rušenje tržišta na dno, onda je to najmanje crobex 1500 bodova, zašto sada bacati novac u ruke neprijateljima??
Mirovinci neće dozvoliti pad.Crobex bude bio 2000-2200 do kraja godine.Jer nema više dovoljno robe ( dionica ) koje bi oni želili kupiti.Mirovinci i veliki igrači drže Crobex u svojim rukama.
Flacius, Vi ste stvarno uvjereni u Crobex 1500 ?….A što je s jakim ulaskom investitora na
1850..? Mislite da su svi prodali na 2300..?
Došla sam napokon u situaciju da mi odgovara SVE.. i pad Crobexa i rast Crobexa..
Pad ….jer ću pripremiti novac za dokup…i rast ..jer ću izaći iz dionica koje će biti u plusu….
Meni je kao investitoru svejedno….situacija je kod nas toliko predvidjiva…da je osnovni
preduvjet čvrst kapital – izdržljivost i snaga u dugoj i iscrpljujućoj igri kapitala koji je plasiran na burzi…….
Sve ostalo…brodari sim..građevinari tam..ovaj..onaj….GLUPOSTI…… sve dionice su manje-više
solidne.
Naravno da će dionice ići gore…kada…. KADA SLIJEDI OKIDAČ…..?
Kad postrojeni natjecatelji shvate , da je konkurencija zakoračila u utrku nožnim palcem…!
Kad kreće palac….? Uskoro.
ovo stoji [thumbsup] jedan od razloga….