Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-po stoti put vam ponavljam da ne ulažem na "insajd infoe"
[angry]

Niti ja, ajde barem neke sličnosti u investiranju.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

a tetu baru ćete sad prešutiti??
to nije lijepo od vas kolega, dok vam je davala zicere bila vam je dobra a sad kad je ostala bez posla, sad ćete se praviti da je ne poznajete??

eh ta današnja mladež [angry]

2 x lp

uff nema više bida na lkpc iznad 1.700 kn [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

ovo je sad gore situacija nego u ožujku, otišla nam je burza u k k

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Super smo. Dax u plusu, a mi u minusu 1%. Kako je lijepo investirati u Lijepoj Našoj, ulagati svoj teškom mukom zarađeni novac na uredno reguliranoj i nadasve tržišno poštenoj ZSE!

Sretni blagdani svima!

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ovo je sad gore situacija nego u ožujku, otišla nam je burza u k k

slažem se …..kreće još gori period od svih dosadašnjih…..

a tetu baru ćete sad prešutiti??
to nije lijepo od vas kolega, dok vam je davala zicere bila vam je dobra a sad kad je ostala bez posla, sad ćete se praviti da je ne poznajete??

eh ta današnja mladež [angry]

2 x lp

uff nema više bida na lkpc iznad 1.700 kn [lol]

Teta Bara i dalje radi, ali teta Bara nema nikakve insajd informacije, to ste malo pomiješali kolega.
To vam je ono kao kad smo se vi i ja vidjeli, pa vi kažete zbog čega GIPK, a ja zbog čega recimo LKPC.
To vam je to.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ti bi jedne lopove zamijenio jos gorima? Divno.

Koliko vi imate godina kolega, valjda više od 18?
Jer ovo mi je post za jednog 18-ogodišnjaka.

Vama su svi bankari lopovi?

lp
[/quote]

Kolega, Vi ili ne znate citati s razumijevanjem ili Vam je logika slabija strana. Naime, kolega James Knox je spomenuo konkretno 2 banke (slovima: dvije). To, nekom pismenom i sa osnovama logickog razmisljanja, naravno NE PODRAZUMIJEVA SVE banke. Jel’ sad jasnije mladicu? Nemojte da moram i na forumu crtati – dovoljno to profesionalno radim.

lp
[/quote]

Kolega, Vi ili ne znate citati s razumijevanjem ili Vam je logika slabija strana. Naime, kolega James Knox je spomenuo konkretno 2 banke (slovima: dvije). To, nekom pismenom i sa osnovama logickog razmisljanja, naravno NE PODRAZUMIJEVA SVE banke. Jel’ sad jasnije mladicu? Nemojte da moram i na forumu crtati – dovoljno to profesionalno radim.
[/quote]

Aha znaći sve tri su lopovske, sada je jasnije dragi čiča.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp
[/quote]

[/quote]

lp
[/quote]

Drago mi je da ste shvatili. Iz drugog pokusaja.

Kuda ide ovi crobex? Do kad ćemo brojat crne dane!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

lp
[/quote]

[/quote]

lp

[/quote]

ma kakvi nisu lopovske, evi i mi mala djeca iz vrtića to znamo……….a sad se idemo
igrati monopola…..

Ministarstvo financija: Isplata poticaja za štednju početkom siječnja
http://www.seebiz.eu/hr/banke/ministarstvo-financija-isplata-poticaja-za-stednju-pocetkom-sijecnja,63533.html

http://www.seebiz.eu/hr/banke/dalic-kamate-na-kredite-ce-pasti%2c-ali-ne-na-razine-iz-2006.-ili-2007.,63528.html

New Report

Close