Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo na dnevniku javljaju da ce austrijska policija istraziti poslovanje Hypo banke ne samo u Austriji vec i u svim zemljama u kojima ona posluje jer je njeno lose poslovanje nastalo zbog loseg rada managementa. Auuuuu

Evo na dnevniku javljaju da ce austrijska policija istraziti poslovanje Hypo banke ne samo u Austriji vec i u svim zemljama u kojima ona posluje jer je njeno lose poslovanje nastalo zbog loseg rada managementa. Auuuuu

jao nama, ta banka smrdi smrdi smrdi gore od ikakve septičke jame
strah me kakvih bi se tu sve kapitalaca moglo otkriti?????
[bye]
[/quote]

ljudi pa to i mala djeca znaju kak se vukla lova u hypu kod nas…….fol kupuješ neki
stroj, doneseš račun ovi uplate a ti kao na leasing to otplaćuješ…
no račun je mastan a stroj i ne postoji a i firma na koju je uplačen novac digla lovu i by by…
normalno da je i bankarska banda znala sve o tome i austrijanci i naši ali kad je prevršilo
mjeru samo su smjenili direktore i zataškavali stvar da ne gube ugled ali ipak dođe sve
na naplatu…..sada će to lijepo platit porezni obveznici iz austrije i show must go on…

radi Complete line

hypo je banka za pranje novca austrijske + balkanske mafije, to sam napiso bar 10 puta dosad, nadam se da će ih spalit do temelja i da će hrvatske podružnice preuzet Goldman Sachs ili JP Morgan. [smiley]

hypo je banka za pranje novca austrijske + balkanske mafije, to sam napiso bar 10 puta dosad, nadam se da će ih spalit do temelja i da će hrvatske podružnice preuzet Goldman Sachs ili JP Morgan. [smiley]
[/quote]

Ti bi jedne lopove zamijenio jos gorima? Divno.

[/quote]

Ti bi jedne lopove zamijenio jos gorima? Divno.
[/quote]
Nemoj tako govorit o božjim bankarima. [huh]
donijeli bi malo besplatnih FED dolara i zavrtili koji krug s OPTE i VLDS.

Kako je dosadno danas na burzi, pa dobro ljudi moji što je ovo?
Svoje ne mogu dokupiti jer neće pasti cijena, premda sam blizu, ali nitko neće da proda.

Besperspektivni građevinari i dalje padaju, to je očekivano, o tome već pišem mjesecima.

Imam casha i ne mogu ga potrošiti, pa što ću morati po asku lupati svoje dionice, dok je index u minusu?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kolega plavi nemojte biti nervozan pa da potrošite cash prerano!!!

jer što ćete ako zse potegne do novog lokalnog dna???
onda ćete prozivati hanfu i slične institucije [cry]

znate kako ovi u dubaiju kažu…………..ne možeš ti biti toliko dugo likvidan koliko tržište može biti neracionalno……….

http://www.kucilooro.webs.com/

Poštovane kolege,

što mislite, ima li nade, da ovo bar malo zazeleni do kraje godine?

Muka mi je gledati. Vani mjesecima sve zeleno, a u nas Tuga.

Borim se da ne utječe na mene, ali mi uvijek ovo tužno nelikvidno crvenilo pokvari dan.

Neće valjda Grobi ispod 2000 ?????

Grrrrrrr

kolega plavi nemojte biti nervozan pa da potrošite cash prerano!!!

jer što ćete ako zse potegne do novog lokalnog dna???
onda ćete prozivati hanfu i slične institucije [cry]

znate kako ovi u dubaiju kažu…………..ne možeš ti biti toliko dugo likvidan koliko tržište može biti neracionalno……….

Veleštovani kolega vidra, opet vi spominjete lokalno dno, ne znam što li vam je to, opet ste u nekom svom svijetu. Nadam se da nije krigla pored vas opet.[wink]

Što se casha tiče, ne boj te se.
Sve što imam je moje.
A sve što nemam mogu imati.
Tuđe i margin. Tak da vam je to sve relativno.
Bitno je da se drži svoje dionice da ne padnu, kao što padaju ovi besperspektivni građevinari, nadam se da ste napravili stop loss i sve ih raspordali, pa tako i Dalekovod sa kojim ste već sada u minusu koliko vidim.
lijepo sam ujutro rekao da će potegnuti gore, ali i da će se vratiti.

Vidite vi ovu moju ADPL, pa to je više fanzazija, samo se dere po prodaji.
Da ste barem kupili to na 73 kada ste rekli da je smeće ko i HG Spot, sad bi već imali plus od 30 %.
A bilo prošlo samo desetak dana od tada.
A da ste tek kupili ko i ja na 43, auu…. koliko je to ??

Ali ne boj te se, prilika uvijek ima evo moj prvi pick je sada LKPC kao što znate.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kolega plavi ne mogu vjerovati da niste čuli za čuvenu sintagmu "Lokalno Dno"???????

-po stoti put vam ponavljam da ne ulažem na "insajd infoe"
-a ni vaša riječ mi nije dovoljna, jer je vaše znanje o tržišnim kretanjima jako nisko
-vi ne bi prepoznali Lokalno Dno ni da vam ga netko zalijepi za vjetrobransko staklo, nhf

toliko o tome što vas muči

nego gdje je kolega vilim ribič da nam objasni kakva je ovo trgovina na viaduktiću???
pa tamo nema ozbiljnog bida, a kolega se ne javlja???
a ni spomenke nema??

mislim stvarno kakav je to način [angry]

http://www.kucilooro.webs.com/

Kako je dosadno danas na burzi, pa dobro ljudi moji što je ovo?

fond manageri čiste snjeg prije BDIja.

New Report

Close