Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na korfu se okuplja vojska za invaziju. pitanje je sata ili dana kada će biti izdana zapovijed

..za skok u provaliju.
VLHO/većinski vlasnik Korfa/ima namjeru delistirati ovu dionicu.
[/quote]

kolega lopina vi stvarno nemate srama. jedno je VLHO a jedno Dom glede delistiranja. Stavite link gdje je spomenuto ikada da će Dom u delistiranje ili zašutite.
[/quote]
VLHO ima najveći udio u Korfu.
VLHO se delistira kako bi se strani torbari dočepali jadranskih bisera što jeftinije.
Ako delistiraju i KORF nećemo imati informacije ni o VLHO,a oni imaju za cilj da mali dioničari
prodavaju što jeftinije,A tada mogu ponuditi otkupnu cijenu koja ćini tromjesečni prosijek.
A to je petina buka.A prije nekoliko mjeseci se pričalo da se i KORF delistira.
Naravno da ovdje nema sigurnog delistiranja.
Ali ,u strahu su velike oči.A ovaj forum bi trebao i služiti da nas potiće na otkrivanje mogućih
podvala ,prevara ,opasnosti i ostalih rizika.
Nemam namjeru da napakostim .
Želim vam rast Korfa prema BV,Ali….?

Molim Plavog da otvori novu temu koja ce se zvati "komentari trgovanja sa adpl-om" i uzivo prenosi sva dogadjanja

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Kolega Lopina ponavljam još jednom rekli ste:

Rekvijem, 11.12.2009. u 17:47
Gdje je dokaz za ovu tvrdnju. Imati namjeru nije isto što i vlasnik bi mogao delistirati.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Kolega Lopina ponavljam još jednom rekli ste:
Mcinha, 11.12.2009. u 20:03
Gdje je dokaz za ovu tvrdnju. Imati namjeru nije isto što i vlasnik bi mogao delistirati.
[/quote]
Toliko me strah da sam danas u zadnjim trenucima poskidao s aska po 45,50, ako može VLDS potegnuti, onda može i KORF s boljim fundamentima, kužim da je pitanje dana, čamljenje na bidu u perjanicama je eventualno dobro, ako možeš isti dan rješit, drugi dan ti je već više manje neugodno,da ne kažem da pocrveiš

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Neće još dugo ovo mrljavljenje. Vrijeme trejdanja istječe, a onda rakteta, samo pitanje u kom smjeru.
Pošto je godina na završetku, više izgleda dajem izgleda zemlja-zrak raketi, nego onoj zrak-zemlja.

S štovanjem,

El Presidente

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Pomor građevinara.

http://www.jutarnji.hr/do-kraja-2010–u-bankrot-ce-cak-40–gradevinara/400654/

Ne znam za vas, ali meni, ako izuzmeš sa strane radne mjesta, djeluje dobro, jer će doći do čistke, gdje će najjači profitirati većim udjelom na tržištu i boljim startnim pozicijama u novom investicijskom ciklusu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Neće još dugo ovo mrljavljenje. Vrijeme trejdanja istječe, a onda rakteta, samo pitanje u kom smjeru.
Pošto je godina na završetku, više izgleda dajem izgleda zemlja-zrak raketi, nego onoj zrak-zemlja.

S štovanjem,

El Presidente

Iako podržavam raketiranje kao takvo, ipak mi se čini da je dubinsko torpediranje realnija opcija

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/kolaps-gradevine-do-kraja-2010.-u-bankrotu-cak-40%25-gradevinara,63381.html

o tome sam pisao ako propadaju svjetke banke i tvrtke sto obitavaju vise od 100 godina ne mogu nasa preduzeca zauvjek biti samo nelikvidna, neizbjezno ce se dogoditi…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Pomor građevinara.

Ne znam za vas, ali meni, ako izuzmeš sa strane radne mjesta, djeluje dobro, jer će doći do čistke, gdje će najjači profitirati većim udjelom na tržištu i boljim startnim pozicijama u novom investicijskom ciklusu.

kriza je uvijek prilika, slazem se kako ce mudri iznjedriti iz iste i prezivjeti ce oni koji nisu ograniceni na domace koruptivno trziste…
kad mi imamo investitore tipa zlatko pejakovic-zlica

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Pomor građevinara.

90% građevinskih firmi ima jednog ili nijednog zaposlenog, 40% je malo, hoćemo više.

U osam su mjeseci, kažu u banci, prodali 204 stana, a samo 20 posto njih plaćeno je kreditom.
Za ostale su kupci donijeli gotovinu!

mamicu im bezobrazno, zar tako?! [angry]

S štovanjem,

El Presidente

A tko bi trebao napucavati cijene.
I u koje branše?
Građevinari_očekujemo da netko od velikih bude blokiran _potencijalni stećaj_gore ne može
Brodari-loša očekivanja za 2010. i 2011.teško da mogu puno povući_kupovati sa diskontom na NAV
i čekati bolja vremena.
Todex_već dovoljno napucan_Zvijezda i Tisak mogu povući
HT_stabilan i ne treba dizati cijene dok mali stalno prodavaju
Ostaju nam KRAS,PODR,KOEI,ERNT,ADRS,JNAF,ADPL ali ne vjerujem u veći rast.
Možda bi mogle povući dionice iz druge lige koje mogu kupovati mirovinci_CKML,FRNK i sl.
Ipak najveća opasnost se krije u nekoj trejderskoj dionici tipa HGSP,OPTE i da se upeca veliki
broj malih trejdera u nekoj dionici,a firma ide u stećaj.
I zato preporučam trejderima da ne ulaze 100% u rizične investicije,jer će odjednom ostati bez
ičega.Opomena_željezara Split_preuzimanje po 1 lipu.
Trejderi su nam jedina nada i da nije njih ova bara bi se odavno usmrdila.
Nadam se da kupnjom neke dionice nećemo morati dodatno plaćati pri preuzimanju?
Međutim,ovakva loša vremena su i izuzetne šanse za dobre kupovine jeftinih dionica dobrih firmi.
I tko bude oprezan i mudar će iz ove krize izaći kao veliki dobitnik.Ipak olovka i FA na prvo mjesto.
Jer u ovom trenutku je bitno kupiti dionicu dobre i stabilne firme koja će sigurno prebroditi ovu
krizu.

@lopina |

naravno kolega samo niste reklli kada?

New Report

Close