ovo je danas demostracija velikih lopova da mogu štogod hoće i dokle god hoće naravno sve to bez sankcija ovako oko 0 dok drugi indexi rastu a kad se oni malo zacrvene naša banda duplo i tako dok ne opljačkaju sve a onda lagano gore trljajući ruke kumovi i rodijaci
na korfu se okuplja vojska za invaziju. pitanje je sata ili dana kada će biti izdana zapovijed
Sve mi se više sviđa ova u situacija, totalna depresija, prometa nema, niko više ne čita i ne piše na forumu. Znači ovo je dno – 2050+/-100 crobexa. U slučaju da država ne ode u bankrot.
Sad samo treba vrijeme da krenemo gore. A koliko vremena, to nitko ne zna.
na korfu se okuplja vojska za invaziju. pitanje je sata ili dana kada će biti izdana zapovijed
invazija devastirana i prije nego li je započela, desantne trupe Hypo skrbničkog računa brzo i efikasno su slomile bilo kakav začetak mogućeg proboja. trupe desetkovane, mali dioničari u bjegu. opet.
mislim da će se umješat neželjeni igrač na našu burzu i to vrlo brzo na radost malih i na žalost velikih da će ne mesti već usisavati brzinom munje a drugi ima da gledaju
..za skok u provaliju.
VLHO/većinski vlasnik Korfa/ima namjeru delistirati ovu dionicu.
..za skok u provaliju.
VLHO/većinski vlasnik Korfa/ima namjeru delistirati ovu dionicu.
[/quote]
kolega lopina vi stvarno nemate srama. jedno je VLHO a jedno Dom glede delistiranja. Stavite link gdje je spomenuto ikada da će Dom u delistiranje ili zašutite.
ja stvarno neznam sta moze brodare pokrenit……ili bdi da krene priko 4500 prema 5000
ili crobex na 2300-2400.
a nevidim drugo nista,ovako moze gori doli do 700kn i nazad 100 godina.
nema pozitivnih vijesti koje bi utjecale na dionicu.vise niti ne pratimo svijetske indexe.
na ovoj burzi jedino dionice koje ce se ponasat neovisno o utjecajima su ingra u pon ovisno o ponudi za arenu i adpl koja samo moze rast(jedna od najboljih dionica).
da zaboravio sam i hg spot koji ce se lansirat i svi cekaju kad ce se prokleto odblokirat.
a ostalo trgovanje ukratko tragedija
mislim da će se umješat neželjeni igrač na našu burzu i to vrlo brzo na radost malih i na žalost velikih da će ne mesti već usisavati brzinom munje a drugi ima da gledaju
stvarno nas dobro guze na ovoj burzi ali kad dojdu jaci bit ce bezanije…..kupuj dok mozes