Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ulazak kapitala na Varšavsku burzu uz jamstva za razvoj……E, to mi se sviđa……imaju naši
smisla za to ili će se klanjati svakom inozemnom šarlatanu koji se pojavi s torbom..?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dok kolega Fedya uči o prometima na burzi, ja baš gledam ovu kupnju na ADPL i mislim si, pa dobro što je sada?

Na kupnji do 83 ima 4 977 komada, šta kaže kolega Fedya, on je rekao da idemo na 40 kuna?

lp

Veleštovani kolega Fedya, može li odgovor, ide li AD Plastika na 40 kuna kako ste neki dan napisali, ili kamo ide??

lp
[/quote]

Da li je to AD Plastik na 88 kuna??

JE

Možemo li dobiti odgovor rookia, kolege Fedye da li još uvije misli da to ide na 40 kuna???

….

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

VLDS-R-A

TILT! TILT! TILT! [thumbsup]

banda lopova sa par gubitaša minimalno zazelenila crobex i mole boga da se vani preokrene da masakriraju crobex
to je zse lopovluk da ga nema nigdje većeg

Teška artiljerija na ADRS-P-A. Veliki dečki se prepucavaju.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ovo triba molit boga da ne idemo u minus.
Žabokrečina.

Korkyra

Plavi

svaka cast kolega [thumbsup] [thumbsup]

Nego kolega Vidra moze vas komentar na ADPL

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ne bi bilo zgorega niti jedan komentar i za VLDS-R-A [cool]

došo malo pogledat ali bolje da nisam…..e sad kaj da velim na ovo, mogu vam samo
reć da bratija brokerska očekuje pad stranih indexa za cca 3-5%….te naravno misle to
iskoristit i posijat još paniku…..
dali će se to dogodit vidjet ćemo…..tolko od mene…..

pazite se ljudi ovo su vam sve iskvarena posla…….

ova banda ne da se sprda sa svima crobex 0,03+
cjeli svijet 1.50% +

totalna pušiona od burze, nit za gledat nit za trgovat……..

U nedostatku velike love…nekolicina od par desetaka investitora napravila je posljednjih mjeseci
zavidne promete na dionicama čije se tržišne vrijednosti kreću od 20,00- 35,00 kuna..
Očito je strast za trgovanjem velika …a novaca sve manje…tako da se može i dalje očekivati
da ulijeću i izlijeću ko školarci na đeparac……NIje bitno koja je- ni čija je- ni kakvo je poslovanje..
Kad ŽENA ….da znak…i da je otrovna ..oni bi je jeli…..Pa, lijepo….barem ovih dana jača uloga žena na svim područjima…..
Poslije će je psovati i kriviti za gubitke…… a njen gazda mirno zbraja prinos…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close