Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam jel meni ne radi gledalica ili šta je ali gledam piše promet 24 milijuna a ja ne mogu nabrojati 15

RHMF-O-172A 9.706.248,00

Igra se magarad; bit će kiše!

Ne znam jel meni ne radi gledalica ili šta je ali gledam piše promet 24 milijuna a ja ne mogu nabrojati 15

RHMF-O-172A 9.706.248,00
[/quote]

Zahvaljujem [thumbsup]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Dok kolega Fedya uči o prometima na burzi, ja baš gledam ovu kupnju na ADPL i mislim si, pa dobro što je sada?

Na kupnji do 83 ima 4 977 komada, šta kaže kolega Fedya, on je rekao da idemo na 40 kuna?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dok kolega Fedya uči o prometima na burzi, ja baš gledam ovu kupnju na ADPL i mislim si, pa dobro što je sada?

Na kupnji do 83 ima 4 977 komada, šta kaže kolega Fedya, on je rekao da idemo na 40 kuna?

lp

Pa nemojte sada kupovati, čim ja nešto napišem na ovoj temi to ode gore, nisam tako mislio.

Zadnja 86.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

Veleštovani kolega Fedya, može li odgovor, ide li AD Plastika na 40 kuna kako ste neki dan napisali, ili kamo ide??

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

interesantno je na rubrici"sta smo danas trzili?".Inace nemam obicaj pisat mada nekad procitam ali uvijek mi je interesantno kada pojedini pisu kako su bas "oni" kupili na najnizoj cijeni i upravo suprotno ,prodali na najvisoj. [lol]

evo nas u plusiću

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/santic-prihod-od-turizma-bit-ce-manji-za-750-milijuna-eura,63196.html

pakazatelji vise nikog niti ne zanimaju…
kad se to dogodi e ondak smo zaista drustvo u banani

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Redovni promet 1.975.055,02

who dares, wins

Ovdje upišite svoj komentar… [yawn]

who dares, wins

-koja dosada [yawn]

U nedostatku komentara evo malo novosti:

http://business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Hrvatske-dionice-listaju-se-na-Varsavskoj-burzi

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close