Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Kontrolu-nad-NO-om-Burze-preuzeli-najveci-zagovornici-prodaje

ako je ne prodaju nabrzinu neće je moći ni poklonit

Možda bude interesantno.
[/quote]

ako je i prodaju ama baš ništa se neće dogoditi …jedino kaj budu dobili najmanje novaca
jer prodaju u najvećoj krizi…….stranci će samo kupit da imaju potpunu kontrolu i eventualno
u budućnosti bi mogli modernizirat, ali dalekoj budućnosti jer im se sigurno ne žuri nigdje….
možete vidjet iz slučaja ljubljanske burze koja je također prodana i ostala je primitivna
dan danas…..

http://business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Kontrolu-nad-NO-om-Burze-preuzeli-najveci-zagovornici-prodaje

ako je ne prodaju nabrzinu neće je moći ni poklonit

Možda bude interesantno.
[/quote]

ako je i prodaju ama baš ništa se neće dogoditi …jedino kaj budu dobili najmanje novaca
jer prodaju u najvećoj krizi…….stranci će samo kupit da imaju potpunu kontrolu i eventualno
u budućnosti bi mogli modernizirat, ali dalekoj budućnosti jer im se sigurno ne žuri nigdje….
možete vidjet iz slučaja ljubljanske burze koja je također prodana i ostala je primitivna
dan danas…..
[/quote]
Švabe su odustali od kupnje Varšavske.

who dares, wins

Strava.
Kupoprodajni ugovor Ine kod uskoka.
Eto bilo na dnevniku.

Idemo up up.
Ljudi otvorite okice i pamet u glavu. Rekao sam vam neki dan Jadranka je glavna faca u gradu i kreše kriminal.
Svaka joj čast. Nisam to očekivao priznajem, ali žena ima jajca

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

TRGNULI SE FONDOVI ?

Danas sam primila interesantnu pismo namjere od ZB INVESTA. Upravljaju sa 7 investicijskih fondova s javnom ponudom, jednim fondom s privatnom ponudom te nizom individualnih portfelja vrijednosnih papira.Posluju sa preko 70.000 klijenata……….i respektabilnom imovinom…..

Ne znam…što oni mogu učiniti za privatnog investitora u ovoj yebenoj tržišnoj situaciji..
Imam skroz krive dionice….kako će povećati vrijednost portfelja , ako je tržište u banani….
Ne znam što reći…… zbilja , ne znam…..iznenađena sam ponudom….

Hvala svejedno…… razmislit ću ozbiljno.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

TRGNULI SE FONDOVI ?

Danas sam primila interesantnu pismo namjere od ZB INVESTA. Upravljaju sa 7 investicijskih fondova s javnom ponudom, jednim fondom s privatnom ponudom te nizom individualnih portfelja vrijednosnih papira.Posluju sa preko 70.000 klijenata……….i respektabilnom imovinom…..

Ne znam…što oni mogu učiniti za privatnog investitora u ovoj yebenoj tržišnoj situaciji..
Imam skroz krive dionice….kako će povećati vrijednost portfelja , ako je tržište u banani….

Kakva je ponuda ? Daj objasni malo. Jel nemoralna? Ta se ne odbija…

who dares, wins

Individualan je pristup…….znaš, da sam mlađa trgala bi se za ekstra uvjete …možda bi i upalilo..
ovak, skroz fina diplomacija, impresivni podaci i tračak dobre nade u budućnost….
Teško, prestara sam….. na mlađima sve ostaje……thanks anyway…..

ne ne, kolega krivo, vi ste čuli remake te priče………izvorno vam ide ovako

pastir kaže biti će takvo jer ja uvijek dobijem što zaslužujem…………….a mislim da je danas i lkpc dobila što zaslužuje, ružno je vrijeme, hihihi

Baš sad zovem brokera da vidim koliko imam casha, na svim računima, pa kad mi je rekao skoro sam opao sa stolca.

Biti će kupovine ovih dana, ne boj te se prodavati, jer ima tko kupiti.
Samo je pitanje po kojoj cijeni i koje dionice.

Volim prodati jeftino, a još jeftinije kupiti, ne loša izreka, danas sam Stevici malo pojasnio što to konkretno znači.

Evo jedna pričica na tu temu:

Sreo putnik negdje u planini pastira, pa ga upita:

" Kakvo će biti danas vrijeme ? "

Pastir njemu odgovori:

" Onakvo baš kakvo ja volim ! "

" Kako znaš ? " – upita putnik.

A pastir će na to:

" Dragi putniče, ja sam naučio da ne mogu dobiti uvijek ono što ja želim, ali znam da ono što dobijem to volim. Zato sam siguran da će vrijeme biti onakvo kakvo volim . "

Kaže pastir i nastade … – muk.

lp i ugodan ostatak dana svima, vidimo se iduće jutro.

Kolega,veli moj sin da je ova Vaša verzija iz Mikijevog Almanaha.
Moja verzija je iz ipak malo ozbiljnije literature.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Individualan je pristup…….znaš, da sam mlađa trgala bi se za ekstra uvjete …možda bi i upalilo..
ovak, skroz fina diplomacija, impresivni podaci i tračak dobre nade u budućnost….
Teško, prestara sam….. na mlađima sve ostaje……thanks anyway…..

Samo fondovi? Jeli ima upravljanje portfeljom i koji je minimum?

who dares, wins

Strava.
Kupoprodajni ugovor Ine kod uskoka.
Eto bilo na dnevniku.

Idemo up up.
Ljudi otvorite okice i pamet u glavu. Rekao sam vam neki dan Jadranka je glavna faca u gradu i kreše kriminal.
Svaka joj čast. Nisam to očekivao priznajem, ali žena ima jajca

pritisak izvana, zele da im kapital nesta vredi kad nas dodu do kraja podjarmit…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Kolega Jaal je objavio ova dva posta na dva podforuma (PTKM i DIOK):

…ima novost……uvodi se POREZ NA DODANU VRIJEDNOST od 01.01.2010…dobio danas obavijest na PBZ investitoru…

pročitaj temu pbz investor i sve će ti bit jasno

…vidim nikoga ne brine uvađanje nadopuna na PDV od 01.01.2010. mada još ne znam točno o čemu se radi…poruku koju sam dobio o tome na PBZ Invest. sam pročitao letimično i kliknuo da se slažem…što god tamo pisalo…

Obzirom da nitko osim njega ne prenosi takve informacije, barem ja na iste nisam naišao, koristim priliku upitati svekoliko pučanstvo o čemu se tu radi ?
[/quote]

Verdi, znam da Vas kao brokera zanima konkurencija,ali ovo je bio samo dopis , a uvjeti se dogovaraju kad pristaneš na suradnju, i vjerojatno ovise o mnogim detaljima kao što su veličina
portfelja, zahtjevi investitori oko isplate gotovine…te osim uobičajenih pitanja: …koliko
očekujete godišnji prinos…ili koliko Vam ne treba novaca na duži rok..ili koliko vam treba novaca
na kraći rok ..ili kako ste navikli imati novac za svakodnevne potrebe i koliko…vjerojatno se
dogovaraju naknade za svaku transakciju i ukupna nagrada tj. podjela godišnjeg prihoda na neki
omjer..npr. 80:20…ili slično, više-manje……
Ako svatko od Vas otkrije karte u tim detaljima.- javno …investitori bi znali izabrati….
ili barem da znamo neku šablonu na tržištu…ovih dana i u ovim teškim vremenima…
nemam stvarno vremena kao investitor smetati društvima koji se bave upravljanjem portfelja….
Takodjer, za upravljanje portfeljima treba uvesti bilo kakva jamstva za investitore tipa..
– mogućnost izdavanja bankarskog jamstva na zahtjev invetstitora za uloženi iznos..
– mogućnost izdavanja kredita investitoru na uloženi iznos
– ostalo praćenje investitora.

Meni se događa ..kao dioničaru koji živi isključivo od porfelja…da već 40 dana ERSTE BANKA
raspravlja o tome- hoće mi ili neće izdati DINERS karticu…obzirom da imam primanja
samo do strane dividende…NJIHOVA SLUŽBA RIZIKA JE VALJDA NA GODIŠNJEM ODMORU….
A i jako će riskirati s menom koja im podmirujem zlatnu vizu 100% točno….ma budalaštine..
pun mi ih je kufer…!
MOja primanja su tako mjesečno iznosila više od plaće prosječnog liječnika…ALI, BANKA
će dati liječniku odmah DINERS-a meni nije niti pristojno odgovorila da mi neće dati DINERS..
kao malom dioničaru …
TOLIKO O POVJERENJA U DIONIČKI KAPITAL….

Ali, neka se samo sprdaju iz nas dioničara….doći će drugačija vremena…..
Ja zbog toga—-a mislim da i većina dioničara zbog tog nepovjerenja …ČEKA….

Više od takvih ugovora o upravljanju portfelja zanimaju me društva koja imaju mogućnost
OMX DIREKTNOG IZLAGANJA NALOGA NA BURZU…pa ako Vi znate tko to ima i može
ponuditi malim investitorima….hvala na informaciji.

TRGNULI SE FONDOVI ?

nudili su i meni.
i mom bratu također.
i mojim susjedima…
meni to govori samo jedno: nemaju para pa pokušavaju uvući što više naivaca unutra [bye]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

New Report

Close