Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da većina poistovjećuje big money sa smart money. prinosi fondova za ovu godinu dokazuju da su u zabludi.

Kolega, big money ili smart money su jedno te isto.
Druga stvar što ih vi ne smatrate "smart" money-om.

[/quote]

Potpuno pogrešno. Big money može ali i ne mora biti smart money. Najčešće nije. Zato što 90% ukupnog novca na burzi uvijek kasni, reagira reaktivno i ide za krdom. Smart money je uvijek contrarian u prijelomnim trenutcima.

Malo je duži text ali se isplati pročitati

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

…netko štopao Ingru sa 3000 al mu popapalo preko 2000 ,…a netko se krca…što li će to biti???

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Jeste li primjetili kako su neki nickovi netragom nestali čim je dva tri dana crvenila?

mislim da nisu namjerno nestali, to oni sad koriste zatišje i lokalno dno da bi se pregrupirali i onda bull market do 2.199. godine

možda i duže [thumbsup]
[/quote]

Nema ni vas previše dok je par dana zelenila [lol]
[/quote]
gluposti, pisem realno i dobivam jedinice a da opce ne komentiram kretanje cijene koje realno padaju
imam svoje targete i svejedno mi sto drugi mislili o tome, stovise meni osobno drago sto sam u manjini…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Redovni promet 7.729.721,79
Jeli ovo treba komentirati ? NE.
Crobex bez građevinara ne može nikud nikam, a lijepo piše u novinama ako propadne samo jedan odoše svi u 3pm.

who dares, wins

Redovni promet 7.729.721,79
Jeli ovo treba komentirati ? NE.
Crobex bez građevinara ne može nikud nikam, a lijepo piše u novinama ako propadne samo jedan odoše svi u 3pm.

ako propadne i jedan gradjevinar mislis ode cjeli crobi u 3pm….ja tako mislim…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kerefek76 @ POCELA DEPRESIJA [huh]

Što je u neku ruku i dobro. Znamo da je ovo dno. Svi su već oguglali na crne vijesti i prognoze i baš ih briga što su u minusu. Potencijalni investitori su indiferentni prema svemu i sjede na novcima kao kvočka na jajima. To može potrajati neko vrijeme i mi ćemo gledati kako crobex pleše između 2000-2200. Pametni polako skupljaju i drže ono što već imaju a paničari pričaju o smaku svijeta i kupuju i prodaju prema tjednim oscilacijama te tako brokerima daju za kruh i režije.

A svi znamo da tržište dionica neće propasti jer iluminati, masoni, lizardi sa planete xy i zli bankarski lobiji neće dozvoliti da njihovo oruđe bogaćenja na račun mase propadne. [smiley]

Što je u neku ruku i dobro. Znamo da je ovo dno. Svi su već oguglali na crne vijesti i prognoze i baš ih briga što su u minusu. Potencijalni investitori su indiferentni prema svemu i sjede na novcima kao kvočka na jajima. To može potrajati neko vrijeme i mi ćemo gledati kako crobex pleše između 2000-2200. Pametni polako skupljaju i drže ono što već imaju a paničari pričaju o smaku svijeta i kupuju i prodaju prema tjednim oscilacijama te tako brokerima daju za kruh i režije.

A svi znamo da tržište dionica neće propasti jer iluminati, masoni, lizardi sa planete xy i zli bankarski lobiji neće dozvoliti da njihovo oruđe bogaćenja na račun mase propadne. [smiley]
[/quote]
upravo to,,,prestao sam i trejdati….ne hranim vise brokeraje….svaki dan dolaze mailovi…smanjuju se provizije dobrano…..pocele akcije [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gledam ove građevinare i žao mi je svih koji su u tim dionicama.

Međutim…

Jesam li mjesecima pisao o tome da se to ne isplati kupovati i da prijeti daljnji potop građevinara?

J E S A M

Jesam li pisao da će građevinari možda zbog toga povući cijeli index i dio drugih dionica u minus, ali u blaži minus?

J E S A M

Da li se upravo ovakve stvari dogašaju zadnjih mjeseci, jesam li bio u pravu??

J E S A M

Da li su moje dionice u međuvremenu ostvarile rast cijena, LKPC, ADPL, JNAF ?

J E S U

( Jnaf je malo pao, ali o njemu nisam niti pisao, jer sam vidio da ima prodavatelja, a niti ga nemam bog zna što, zanemarivo ) .

Jesu li oni koji su preporučivali građevinare priznali da su pogriješili i čestitali nekima od nas koji smo unatoč svemu zadnjih mjeseci u povećem plusu?

N I S U

Zašto nisu?

T O S E N E Z N A

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na ovu našu vodopad burzu treba izgraditi hidroelektranu jer neprestano pada, pa ako dioničari ne mogu zaraditi na dionicama, zaradili bi na struji koju bi mogli prodati po cijelom svijetu, postali bi velika konkurencija nafti………… [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

[/quote]
upravo to,,,prestao sam i trejdati….ne hranim vise brokeraje….svaki dan dolaze mailovi…smanjuju se provizije dobrano…..pocele akcije [proud]
[/quote]
Ništa pazario nisam ovaj tjedan, a u plusu sam u odnosu na juče. Turističke me vade dok i njih ne razvale.

who dares, wins

jel to nama MEDO kuca na vrata ???????? ili je vec u hodniku [undecid]

mislim da nas čeka duga zima, a ja taman ušao pred par dana, mogo bi počet ko i neki od prije objavljivat šta sam kupio, tako da ekipa zna da će to padat, bummer

New Report

Close