Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi koji bombardiraju forum lošim vjestima, ne shvaćaju da više nema korisnika za plašiti, jer sve su preplašili tijekom 2008. i većinom 2009. navikli su da bacaju loše vijesti, pa nek bacaju, ja čim vidim koji nick piše bježim od rasprave ali i čitanja toga nicka, jer znam nema ništa dobroga u sebi……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/sinisa-malus/loptanje-s-hg-spotom-ante-samodol-debelo-zakasnio!,62960.html

čovjek koji je odobrio cjeli kriminal na zse
doživotna robija nebi bila dovoljna za ovog bandita

Ovi koji bombardiraju forum lošim vjestima, ne shvaćaju da više nema korisnika za plašiti, jer sve su preplašili tijekom 2008. i većinom 2009. navikli su da bacaju loše vijesti, pa nek bacaju, ja čim vidim koji nick piše bježim od rasprave ali i čitanja toga nicka, jer znam nema ništa dobroga u sebi……
[/quote]

[thumbsup]

Pitam se kaj mora biti u glavama ljudi kad idu u 02.00 ili 06,30 pisati po forumu?
Pa zar ti ljudi imaju takav strah,loš san,nemaju nikoga doma….
Pa ima toliko drugih stvari….
I to ok ako netko se javi jedan put u 30 dana ali ovi likovi koji svaki dan pišu po 20 postova.To mora biti je…. samoča,bijeda,strah.
A u pisanju se pokazuju hrabri,jaki.Umirem od smijeha kad se naspavam i pročitam da imamo dežurne portire,kao u vojsci.

Odličan post. I ja se stvarno pitam kako uvijek, u bilo koje doba možete pronaći post na glavnim likvidnim dionicama. Tvrdim da nije bilo ovih foruma ni crobi ne bi pao 80 % nego otprilike koliko i ameri i već danas bi bili tamo gdje i oni. Ove forume treba ukinuti.

e tako je, držite dionice poput mene i gledajte ovo polako i nezaustavno
umiranje……gledajte sad ovu nelikvidnost i propadanje…..čestitke meni i
vama na glupoj odluci….
srećom pa sam prebacio većinu na strana tržišta…….

… [lol] … koje otvaranje…gledam ja da li je uopće počelo, kad ono počelo ali nema transakgdje ćemo danas???…cija…hehehe,

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

kaj su fond menađeri već otišli na skijanje? [lol]
to je uvijek bila isprika za ovakvo urnebenso otvaranje [bye]

Ajme moćnog otvaranja. [lol]

who dares, wins

Sada kada je blokiran HGSP, mogla bi odraditi OPTE.

Korkyra

Kakav očaj, u 16 minuta od otvaranja UKUPAN promet na ZSE prebijednih 0,6 milja kuna.
Predlažem da se uvede trgovanje jednom tjedno, i to samo u 13.00 sati kao za one specijalne dionice [lol]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ajme moćnog otvaranja. [lol]

toliko se brzo odvija trgovanje da nemogu zadat nalog [lol] [lol]

Da imam 10.000,00 kn podigao bih CROBEX za 1%

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close