Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A tužne li burze,
da mi je znati, od čega žive ovi FM majstori koji su na tržištu, ima i njih nekoliko stotina, kako oni zarade za plaću? Gdje su mjere za oživljavanje burze??? Gdje su market makeri???? Misle li oni uopće malo šminkati stanje, ili će to 31.12. ????

Dođe mi da prodam sve što imam, ali bi onda srušio Grobi za 1%, grrrrrrrrrr, bemti ovakvu burzu !!!

uffff

evo 100-ak …slazem se u potpunosti

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Kakvi investitori takva burza [bye]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

burza nas je dovela da postanemo ovakvi investitori. [lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Opet je stopirano trgovanje sa Ha-Ha-Ha-GeSpoTom. Zna li netko zašto? Znam da je stavljeno trgovanje pod razmatranje. Ima netko info?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

burza nas je dovela da postanemo ovakvi investitori. [lol]
[/quote]

Ha,ha ,dobar,dobar [thumbsup] [lol]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Ako je ovih posljednjih 5 minuta "smart money", ne piše nam se dobro.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

zadnjih 5 minuta su sve sitne transakcije malih, sutra gledajte što je bikovsko krdo

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

izgleda da većina poistovjećuje big money sa smart money. prinosi fondova za ovu godinu dokazuju da su u zabludi.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

izgleda da većina poistovjećuje big money sa smart money. prinosi fondova za ovu godinu dokazuju da su u zabludi.

Kolega, big money ili smart money su jedno te isto.
Druga stvar što ih vi ne smatrate "smart" money-om.

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

da, ali količina tuđeg za lupanje po koprivama je nažalost nemjerljiva

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Tako je to, malo padne u zaborav, pa opet dođe u fokus, jer kad postoje opravdani razlozi za porast cijene, nema da nema.

U fazi zaborava vam je sada trenutno LKPC, danas nema trgovine, nemojte reči da vam nisam na vrijeme napisao.

lp

Svi s LKPC privremeno prešli u HG Spot. I ne samo oni, pogledajte promet, tamo je danas bilo najživlje.

Tako je to, malo padne u zaborav, pa opet dođe u fokus, jer kad postoje opravdani razlozi za porast cijene, nema da nema.

U fazi zaborava vam je sada trenutno LKPC, danas nema trgovine, nemojte reči da vam nisam na vrijeme napisao.

lp

Svi s LKPC privremeno prešli u HG Spot. I ne samo oni, pogledajte promet, tamo je danas bilo najživlje.
[/quote]

Tako je to sa špekulantskim dionicama.
Probalo se napumpati i LKPC ali jednostavno je totalno nezanimljiva firma i dionica i ne može privući pažnju usprkos svim reklamnim spotovima kolege severa,kolega ribića i kolegice spomenke.
Da ne pričam o precijenjenosti LKPC.
Ipak jedan HGspot ima jednu ljudsku priču i potencijal i to se osjeća

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close