Uobičajnik 1 000 komada na kupnji ADPL, ovaj puta na 80 kuna.
Tisuća po tisuća, palača.
lp
podravka na 280, budimo realni kod nas je sve moguce, moguce groby potegne na nekim dionicama da se punice stignu istrest…
drzava nam lopovska a mi gledamo kao realnu vrijednost.
kolko se tu love izvuklo i opljackalo to ni smranader nezna, bojanje tunela je 0,2 % ili manje
jedno je sigurno nama ostaju krediti
Bez obzira što se dešava u RH, treba gledati van jer prošle godine smo gledali van i rušila se naša burza, vani stižu sve bolji i bolji podaci, to će se sve reflektirati na našoj burzi. Bez obzira što iskaču tolike afere, ali uskoro su izbori za predsjednika RH, i zbog toga se gomilaju afere, i otvaraju afere koje uopće ne postoje, nesigurnost je za ovu godinu prošla ali i sljedeću, i tako želim da sigurno držite svoje dionice i da uzmete zasluženi odmor u ovoj godini………… POzdrav
Bez obzira što se dešava u RH, treba gledati van jer prošle godine smo gledali van i rušila se naša burza, vani stižu sve bolji i bolji podaci, to će se sve reflektirati na našoj burzi. Bez obzira što iskaču tolike afere, ali uskoro su izbori za predsjednika RH, i zbog toga se gomilaju afere, i otvaraju afere koje uopće ne postoje, nesigurnost je za ovu godinu prošla ali i sljedeću, i tako želim da sigurno držite svoje dionice i da uzmete zasluženi odmor u ovoj godini………… POzdrav
Potpisujem [thumbsup]
Eeee ovo se zove strasilo!!!
vidim na DLKV nema prodaje kad ono nalog na asku 3054kom po 354kn. [shocked]
Tko ce sad ovo razumiti!?
Božidar Kalmeta: U cestogradnju do 2012. ulažemo 14,4 milijarde kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/kalmeta-u-cestogradnju-do-2012.-ulazemo-14%2c4-milijarde-kuna,62658.html
Cestogradnja: U sljedeće tri godine deset puta manje investicija!
vrati nam se ivo imao si tako lijepe planove…
igh je dobro preduzece i mislim najkonkurentnije u gradevinskoj bransi bas zbog toga sto i nije gradevinarac
najbolji indikator na nasoj pokradenoj burzi
ipak smo mi nacija znanja ima vremena…
nacija znanja a vodimo drzavu ko pijani miljarderi
Mirovinci: Najviše kupovao Raiffeisen OMF, Erste Plavi i PBZ/CO izašli iz Optima Telekoma