Kažu da ih kupuje trezor.
[/quote]
Tako kažu oni koji nisu najbolje informirani.
Kupuje trezor ali manje količine ovoga što prođe na burzi.
Preporučujem pogledati knjigu dioničara.
lp
[/quote]
Gledo. Ono je bila šala mala. Čak sam računao koliko trezor plaća provizije Rastu.
ovi novinari kao da svršavaju
ŽGledam ove građevinare i sjetim se opet onoga što sam pisao prije par mjeseci, a to je da se treba kloniti građevinara.
Nadam se da će i kolega vidra uvidjeti kako je pogriješio, i krenuti u novi početak.
Bitno je truditi se i nikada odustati.
lp
http://www.poslovni.hr/133739.aspx
pa i srbi bolji od nas
stvarno je šuki ukopao cjelu državu a dije još kraj mandata
ŽGledam ove građevinare i sjetim se opet onoga što sam pisao prije par mjeseci, a to je da se treba kloniti građevinara.
Nadam se da će i kolega vidra uvidjeti kako je pogriješio, i krenuti u novi početak.
lp
Isto tako ste pisali prije 2Xpar mjeseci da je ingra samo takva kupnja na 130 i kupovali ste je do zadnje kune kju ste imali.
Zanimljivo, da čovijek u 6 mjeseci može spoznati kako ekonomija djeluje.
Teško, osim ako mu netko ne šapće. Ali to je neka druga priča…
lp
Isto tako ste pisali prije 2Xpar mjeseci da je ingra samo takva kupnja na 130 i kupovali ste je do zadnje kune kju ste imali.
[/quote]
Opet provocirate i lažete kolega, kakvih 2x par mjeseci i koliko je to uopće mjeseci?
26?
lp
Pozitivna serija pločanske luka traje tako već peti dan. Jučer je zaključnih 1.818,79 kuna ujedno i najviša dnevna razina, uz promet od 261 tisuću kuna, ispod onog ostvarenog u prethodna dva dana. Cijena konstantno raste pa i ne čudi da je dosegnula novu najvišu razinu u 13 mjeseci.
Laž, nije najveća niti po prosječnoj, niti po dnevnoj najvišoj, ali to mu nije smetalo da opere i naruga se ostalim dionicama. Ne javlja se više Petrov, vrlo zanimljivo.
http://seebiz.eu/hr/burze/ht-milimetar-do-najvise-ovogodisnje-cijene%2c-puno-budala-oko-hg-spota,62691.html
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=LKPC-R-A
[/quote]
Opet provocirate i lažete kolega, kakvih 2x par mjeseci i koliko je to uopće mjeseci?
26?
lp
[/quote]
ZA sve koje zanima nek pogledaju na temi ingra kako je pisao prošle godine u ovo vrijeme kako nema problema za ingru kako je to …. A da vam ne prepričavam hvalospjeve koje ste vidli na mnogim dionicama na kojima piše. Čak je i pričao kak će na proljeće ove godine dokapitalizacija po 266, zanimljivo pa kako bi išla kad sam ju ja pričao u to vrijeme da neće biti love u Rh za nikakve dokapitalizacije, i kao što vidite i nema. Stranica 740 pa nadalje na ingri, jedno vrijeme poslije nije pisao, ja sam se pitao dosta vremena zašto, ali izgleda da je gubitak bio prevelik da uopće piše na forumu.
Da ga utješim i naši gubici su veliki, ali mi smo barem iskreni prema sebi i drugima pa to lakše podnesemo. Bezgrješnost je vrlo rijetka i ja neznam nikoga takvog, čak ni tu na forumu
Jednostavno čovijek nije onda imao znanje, e sad možeš li steći takvo znanje u 6 mjeseci kad sve što do tad radiš je promašaj, ja neznam, ja još nemam znanje.
Ali opet, nitko mi ne šapće…. [rolleyes]
Ne znam da li gledate CNBC ili Bloomberg, jer ako ne gledate, ne znate što propuštate.
Došli naime rezultti nezaposlenosti u USA.
Hip hop na burzama.
lp
Ne znam da li gledate CNBC ili Bloomberg, jer ako ne gledate, ne znate što propuštate.
Došli naime rezultti nezaposlenosti u USA.
Hip hop na burzama.
lp
možeš li na pojasnit što znači hip hop termin ?