Odem na 5 / slovima:petminuta/ u gornji dio kuće , da samo kratko uzmem neke stvari jer idem
u grad….. i pogledam burzu…
… FALI MI 50.000,00 KUNA U PORTFELJU…… Pa kud su mogle tako naglo nestati …k vragu!
Meni je nedavno nestalo pred očima 120.000 kuna keša s PBZ investora. Zovem brokere, kažu krivo su nešto proknjižili. Tko zna što radu s našim novcima dok nam stoje na računu. Da je bio neki manji iznos ne bih uopće primijetio i tako ostao bez love.
Odem na 5 / slovima:petminuta/ u gornji dio kuće , da samo kratko uzmem neke stvari jer idem
u grad….. i pogledam burzu…
… FALI MI 50.000,00 KUNA U PORTFELJU…… Pa kud su mogle tako naglo nestati …k vragu!
Meni je nedavno nestalo pred očima 120.000 kuna keša s PBZ investora. Zovem brokere, kažu krivo su nešto proknjižili. Tko zna što radu s našim novcima dok nam stoje na računu. Da je bio neki manji iznos ne bih uopće primijetio i tako ostao bez love.
[/quote]
To se ne smije raditi i sve se da utvrditi ako bilo što sumnjate. Primjer ST brokeri. Mogao bi netko okrenutu vaše novce i zaraditi na njima a vi ništa nebi izgubili ali je to strogo zabranjeno i dokazivo.
[/quote]
To se ne smije raditi i sve se da utvrditi ako bilo što sumnjate. Primjer ST brokeri. Mogao bi netko okrenutu vaše novce i zaraditi na njima a vi ništa nebi izgubili ali je to strogo zabranjeno i dokazivo.
[/quote]
Mislim da se ne bi usudili. Nema puno gore greške za brokera od "igranja" s tuđom lovom
Božidar Kalmeta: U cestogradnju do 2012. ulažemo 14,4 milijarde kuna(2 milijarede eura)
http://www.poslovni.hr/133627.aspx
Evo pronašli smo indexe koje smo pratili danas
Kolege…pa. dobro Vi sve računate…svaka čast..ali, kolegica je u glibu od -64% minusa….na ukupan portfelj / nešto slobodnog i nešto registriranog/ ..tako da se nema s čim pohvaliti…Visoke pete
gledam kod kćerke ..znači..ja sam već u dobrim srednjim vremenima…. ali, barem mi je životni
standard solidan….zbog prezauzetosti….izlazak iz minusa ..čeka bolje dane..
U znak protesta protiv politike ZG burze, danas ću za sebe odvojiti malo vremena u svom lijepom
wellnessu tj. bazenu…pozdrav svima.
Kolege…pa. dobro Vi sve računate…svaka čast..ali, kolegica je u glibu od -64% minusa….na ukupan portfelj / nešto slobodnog i nešto registriranog/ ..tako da se nema s čim pohvaliti…Visoke pete
gledam kod kćerke ..znači..ja sam već u dobrim srednjim vremenima…. ali, barem mi je životni
standard solidan….zbog prezauzetosti….izlazak iz minusa ..čeka bolje dane..
U znak protesta protiv politike ZG burze, danas ću za sebe odvojiti malo vremena u svom lijepom
wellnessu tj. bazenu…pozdrav svima.
Apsolutno sve se tu računa. Naj više obraćamo pažnju na 90-60-90 . [lol]
mozda nam ovo pomogne [bye]
http://www.jutarnji.hr/drzavne-tvrtke-izgubile-u-poslu-s-dalekovodom-2-milijarde-kuna/386143/
koja ludnica na kraju dana…
šta li bude sutra ?
oštro gore ili možda ipak ništa ?
oštro dolje, bojim se
koja ludnica na kraju dana…
šta li bude sutra ?
oštro gore ili možda ipak ništa ?
kako drugacije ostro gore pa pravocrtno do novog ath-a , jer mi to zasluzujemo [embarass]