nevjerojatno koja besplatna reklama za hrvatski turizam a ja koji zivim u Makarskoj to dozivljavam kao nesto SUPER [rolleyes]
[/quote]
Za tu vrstu turizma smo mi u Istri spremni…jedan svjetli primjer je, nedavno otvoren hotel Kempinski
Vaš link
nevjerojatno koja besplatna reklama za hrvatski turizam a ja koji zivim u Makarskoj to dozivljavam kao nesto SUPER [rolleyes]
[/quote]
Ija u Imotskom
Što je lijepo gledati ovu LKPC, a i bidove što se slažu pomalo.
Prodavači, mudri, i čvrsti.
Kao trovremenski Taft.
lp
Htio sam nadopisati, pa mi neda, moram kao novu poruku, mislio sam napisati da prodavači vide kako se kupnja polako ali sigurno primiče, to vam je kao u partiji šaha, to sam već objašnjavao kako to ide.
lp
Što je lijepo gledati ovu LKPC, a i bidove što se slažu pomalo.
Prodavači, mudri, i čvrsti.
Kao trovremenski Taft.
lp
Htio sam nadopisati, pa mi neda, moram kao novu poruku, mislio sam napisati da prodavači vide kako se kupnja polako ali sigurno primiče, to vam je kao u partiji šaha, to sam već objašnjavao kako to ide.
lp
[/quote]
Ode netko sa kraljicom prema naprijed.
C4 na G4.
Fino čiščenje do 1 820..
lp
[rolleyes]
lp
[/quote]
Ode netko sa kraljicom prema naprijed.
C4 na G4.
Fino čiščenje do 1 820..
lp
[rolleyes]
[/quote]
To nije naprijed već sideways.
[/quote]
Za tu vrstu turizma smo mi u Istri spremni…jedan svjetli primjer je, nedavno otvoren hotel Kempinski
Vaš link
[/quote]
Možda i u LRH uđe Kempinski jednoga dana [rolleyes]