Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hrvatska zatvorila još tri poglavlja s EU

Hrvatska je u petak u Bruxellesu na međuvladinoj konferenciji o pristupanju zatvorila pregovore u tri poglavlja europske pravne stečevine i sada s ukupno 15 zatvorenih poglavlja očekuje da se uskoro formira radna skupina za izradu nacrta pristupnog ugovora.

http://business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Hrvatska-zatvorila-jos-tri-poglavlja-s-EU

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

melodrama. HGSP -42% kuku

još uvijek je 150% iznad cijene gdje je bio prije 10 dana [yawn]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Eto ga, potrošio sve novce na INGR, LKPC i malo PTKM, keš na 100,02kn.
Moja keš pozicija je definitivno slomljena [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kolega tigrus pa nećete nas valjda ostaviti uskraćene za podatke o tome kako ste vi kupovali od 4. ožujka a ja nisam.
Siguran sam da su svi zainteresirani za vaš ulaz na dnu Crobexa, jer to bi značilo da ste i vi vrhunski investitor kao ja.
Zbog šire javnosti ja vas molim da izađete sa tim podacima.
Pa sigurno imate nekakvu potvrdu da ste kupovali?
Ili ste to izgubili?
Mislim, ako možete meni reći da sam ja gledao rast od 4. mjeseca u cashu onda vas ja molim da nam pokažete nekakvu potvrdu da ste vi kupovali.
Hvala vam, i oprostite što ponavljam ovaj zahtjev,ali eto vjerovatno niste vidjeli da sam to napisao malo prije.
Pozdrav

Iako sam ga napadao, ovaj puta Conan O’brien ima apsolutno sve napisano ovdje kada je kupovao, barem ono prijavljeno, te kolega Plavi i tigrus, pa i Merlin (iako je drugi tabor).

Što se vas kolega ententinis tiče na 1.500 IGH govorili ste da firma propada, a Cona je kupovao od 2000 nadolje i mislim dobro zaradio. Ja nisam, ali sam imao druge pickove koji su bili dobri, iako uvijek može bolje. Vi ste pesimista i kronični podržavatelj PESIMIZMA i to je dobro, ali ne za vas, jer ste ionako žalili više puta da niste kupili na dnu, a i to što ste kupili brzo ste prodali jer ste najavljivali kataklizmu, a kada ste pesimista tada vam je crno u mozgu i teško je vidjeti stvarnost, vrijedi i obrnuto.

Srdačan pozdrav[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

melodrama. HGSP -42% kuku

još uvijek je 150% iznad cijene gdje je bio prije 10 dana [yawn]
[/quote]

je, je, ali u zadnjih 3 dana je protrgovano cca 6,5 mln kn, bojim se da veliki dio današnjih prodavatelja nisu kupovali prije 10 dana

ekipa recire sto hocete ali VIRO drzi 400 kn…+- 10 kn ne gledam…pratim vec duze vrijeme….ovdje je dno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega tigrus pa nećete nas valjda ostaviti uskraćene za podatke o tome kako ste vi kupovali od 4. ožujka a ja nisam.
Siguran sam da su svi zainteresirani za vaš ulaz na dnu Crobexa, jer to bi značilo da ste i vi vrhunski investitor kao ja.
Zbog šire javnosti ja vas molim da izađete sa tim podacima.
Pa sigurno imate nekakvu potvrdu da ste kupovali?
Ili ste to izgubili?
Mislim, ako možete meni reći da sam ja gledao rast od 4. mjeseca u cashu onda vas ja molim da nam pokažete nekakvu potvrdu da ste vi kupovali.
Hvala vam, i oprostite što ponavljam ovaj zahtjev,ali eto vjerovatno niste vidjeli da sam to napisao malo prije.
Pozdrav

Iako sam ga napadao, ovaj puta Conan O’brien ima apsolutno sve napisano ovdje kada je kupovao, barem ono prijavljeno, te kolega Plavi i tigrus, pa i Merlin (iako je drugi tabor).

Što se vas kolega ententinis tiče na 1.500 IGH govorili ste da firma propada, a Cona je kupovao od 2000 nadolje i mislim dobro zaradio. Ja nisam, ali sam imao druge pickove koji su bili dobri, iako uvijek može bolje. Vi ste pesimista i kronični podržavatelj PESIMIZMA i to je dobro, ali ne za vas, jer ste ionako žalili više puta da niste kupili na dnu, a i to što ste kupili brzo ste prodali jer ste najavljivali kataklizmu, a kada ste pesimista tada vam je crno u mozgu i teško je vidjeti stvarnost, vrijedi i obrnuto.

Srdačan pozdrav[thumbsup]
[/quote]

Ma kolega pustite priče.Stavite scan sa kupnjama da vidimo tko je kupovao na dnu a tko priča bajke.
Ja znam da kolega Tigrus priča bajke,jer vidite da se baš ne javlja nakon što sam ga zamolio da nam pokaže dokaze o kupnji.
Da li i vi pričate bajke?
Lako je drugima podmetati ali kad treba nešto dokazati, e onda se bježi i skriva po forumu.
Kolega Merlin je definitivno kupovao na dnu,ja sam definitivno kupovao na dnu,kolega Dizelas je definitivno kupovao na dnu.Kolega Tigrus definitivno nije kupovao na dnu i kolega Plavi definitivno nije kupovao na dnu.Za kolegu Conana ne znam.
On i ja možemo drugima pričati o kupnji na dnu zato jer to imamo evidentirano.
I ne znam o kakvom entinusu vi pričate ovdje.

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Ja se, koliko vidite kolega, ne kur.im s kupnjama, prodajama niti zaradama, niti gubicima, niti ničim. Više volim uletjeti ponekad i malo sr.ti drugima. Niti želim ikome išta skenirati niti je to nekome bitno.
Tko je kupovao i zaradio njegov/njezin je problem, tko gdje živi, također. Ja nemam tu potrebu usijavanja. Ali ako je istina ono što pišu, onda se vidi prema prijavljenim kupnjama/prodaja tko zarađuje prema istima. Meni je apsolutno svejedno da li je ovaj ili onaj zarađuju ili gube, nije mi drago kada itko gubi, da se razumijemo, pa čak i onaj/ona s kojim se forumski ne slažem, pa čak i za vas mi je drago da zarađujete iako mi pesimizam ide na živce. Ali to je tako. Svatko radi ono što misli da je najbolje za njega. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Na temi "što smo danas tržili" sve lijepo piše

Prelistajte unatrag tamo na ožujak pa čitajte. Stranice su broj 913 i 914 ako imate namješteno na 15 poruka po stranici.

Ja se, koliko vidite kolega, ne kur.im s kupnjama, prodajama niti zaradama, niti gubicima, niti ničim. Više volim uletjeti ponekad i malo sr.ti drugima. Niti želim ikome išta skenirati niti je to nekome bitno.
Tko je kupovao i zaradio njegov/njezin je problem, tko gdje živi, također. Ja nemam tu potrebu usijavanja. Ali ako je istina ono što pišu, onda se vidi prema prijavljenim kupnjama/prodaja tko zarađuje prema istima. Meni je apsolutno svejedno da li je ovaj ili onaj zarađuju ili gube, nije mi drago kada itko gubi, da se razumijemo, pa čak i onaj/ona s kojim se forumski ne slažem, pa čak i za vas mi je drago da zarađujete iako mi pesimizam ide na živce. Ali to je tako. Svatko radi ono što misli da je najbolje za njega. [bye]

Kolega, ja vas nisam nigdje napao.Drugo, ja nigdje ne pišem o svojim zaradama i ulazima,ali kad me kolega Tigrus otvoreno provocira onda moram odgovoriti, i to odgovaram tako da mogu podastrijeti dokazima a Tigrus napada tako da se sakrije poslije u mišju rupu kad ga se traži.
Nema veze, ne želim se ni sa kim svađati.
A što se tiče pesimizma, pa ja ne znam kako optimistično napisati da država mora posuđivati novce od banaka s kamatom da bi isplatila penzije, da treba pohapsiti jedno 10 000 ljudi u politici i javnim poduzećima i da nam je jedina perspektiva da nas stranci pokupuju.
Imam ja i optimističnih postova ali ste se vi fokusirali samo na pesimistične.
Pozdrav

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Fedya…

Kolega Conan O bri je definitivno kupovao na dnu..

Kad sam otvorio temu " oporavak trzista kapitala " imate odmah njegove postove sto je tada mislio o trzistu

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

a jes ovbaj na bidu VDKT usro motku. pa daj se makni frajeru, kaj glumiš??? [shocked]

New Report

Close