Pa zar nije u ovu cijenu Crobexa uračunato sve.Toliko sranja su već uračunali i kad je trebalo gore….Mislim da fondovima odgovara das prikažu plus….
Vani su se jako smanjili minusi – o.50%.
Mislim da bi sami trebali braniti naše vrijednosti firmi a ne namjerno urušavati jer time samo sebi štetimo.
Inače me ne bi iznenadilo da USA završi oko O.
Pa zar nije u ovu cijenu Crobexa uračunato sve.Toliko sranja su već uračunali i kad je trebalo gore….Mislim da fondovima odgovara das prikažu plus….
Mislim da bi sami trebali braniti naše vrijednosti firmi a ne namjerno urušavati jer time samo sebi štetimo.
kolega gluposti pripovedate, branice kad dovoljno spuste i kupe po privatnim racunima onda ce vrijediti, sada ne vrijedi a vrijediti ce jos manje…
mozete mi davati jedinice aki to je tako
Meni bi iznenadilo jer očekujem plus 2 u Americi.
Kaže korisnik Gonzalez na Crobex 1300 bodova 4.ožujka 2009. godine. Crobex nakon toga u manje od 3 mjeseca porastao 76%.
Korisnik nekoliko dana nakon toga naglo prestaje pisati na forumu. Valjda izgubio interes za burzom. Promjenio branšu. Al ne treba žaliti za kolegom jer vidimo da ima puno mladih investitora koji su tek krenuli s ulaganjima ali već dijele istu ulagačku filozofiju.
[/quote]
Tih dana je bio King tko ga je imao.
[/quote]
Bravo kolega.
Bojim se da je kolega Conan pomješao neke stvari tako da je njegovo smijanje ljudima koji su 4.ožujka bili u cashu , a to su najbolji investitori kao npr. ja, u najmanju ruku smiješno
Kaže korisnik Gonzalez na Crobex 1300 bodova 4.ožujka 2009. godine. Crobex nakon toga u manje od 3 mjeseca porastao 76%.
Korisnik nekoliko dana nakon toga naglo prestaje pisati na forumu. Valjda izgubio interes za burzom. Promjenio branšu. Al ne treba žaliti za kolegom jer vidimo da ima puno mladih investitora koji su tek krenuli s ulaganjima ali već dijele istu ulagačku filozofiju.
[/quote]
[/quote]
Cash nikad nije King. Može samo kratkoročno biti manje zlo. Jer osim u rijetkim uvjetima deflacije njegova vrijednost na dugi rok uvijek pada. King su firme koje stvaraju dodanu vrijednost a mogu se kupiti s dobrim diskontom. 2007-e preći u keš je bilo odlično. 2009-e biti u kešu je suludo.
A to da je na crobex 1300 bio king – pitajte one koji su poslušali savjet i sve prodali na 1300 kako bi došli do "kinga" kako se sada osjećaju.
[/quote]
[/quote]
Bravo kolega.
Bojim se da je kolega Conan pomješao neke stvari tako da je njegovo smijanje ljudima koji su 4.ožujka bili u cashu , a to su najbolji investitori kao npr. ja, u najmanju ruku smiješno
[/quote]
sigurno je bilo grozno gledati rast od 4.ozujka i sjediti u CASHu…
[undecid]
Očekivani potop građevinara i hgšrota..
evo to je naša šrot burza….nema shorta da zatvaraš poziciju i da se tržište oporavi….
ljepo nema kupnje i možeš se hebat nema oporavka…..
morate svatit da smo na zse najprimitivnijem i najštetnijem tržištu za kapital…..
ja nisam imao para kad je Crobex bio na 1300, ali sam imao samo dionice HT-a i Adrisa za koje sam se držao zubima
nisam rekao da je bila dobra ideja doći do keša prodajom dionica i onda spremiti keš na razini Crobexa 1300
ja keš ako imam onda ga potrošim, zato više volim biti u dionicama
Očekivani potop građevinara i hgšrota..
a ostatak burze se zeleni? [huh]
King su firme koje stvaraju dodanu vrijednost a mogu se kupiti s dobrim diskontom.
ovo je 200% točno
čak ima smisla malo skuplje kupiti dionicu takve firme nego puno jeftinije dionicu loše firme