dobar posao u hrvatskoj
U samo nekoliko godina su se od kooperanta splitskog i trogirskog brodogradilišta prometnuli u tvrtku koja je u pet godina (podaci za 2009. još nisu poznati) imala dobit od 210 milijuna kuna, s petogodišnjim rastom od nevjerojatnih 6578 posto.
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/hac-zuzulima-dao-poslova-za-milijardu-kuna,62087.html
Zbog balona real estate-a u Dubai-u, danas ćete biti primorani jeftino prodavati svoje dionice.
Druge nema, bojim se.
Ja ću biti jedan od rijetkih prijatelja oko 1 600 onima koji misle prodavati LKPC.
Samo nemojte zakasniti, jer sutra bi moglo biti još i gore.
lp
Glede foruma, kad ste se već dotakli….
Ima ekipe koja argumentirno piše….I ovih drugih tzv. parazita, koji sve proglašavaju navlakačima jer ako pišeš dobro o dionici onda je želiš prodat, a ako pišeš loše onda je želiš kupit…
Zanimljivo da ti paraziti nikad nisu ništa argumentirano napisali već samo bezvezne kritike…to su obično likovi s novim nickovima i iste će za par dana opet promjenit….A fol se brinu za opće dobro…
To je recimo moj razlog zašto se ne upuštam u diskusiju s novim userima…Naravno, kad svojim argumentiranim pisanjem postanu dio ovog svijeta to će biti druga priča….
Osobno se divim starijim igračima ovdje koji se daju navući u žrvanj i onda preko tri stranice spamati forum u stilu ti si tad i tad to rekao…
Zamislite da u ekipu ljudi s kojima se družite već godinama dođe novi lik i na prvu odma počne prosipat pamet i sve kritizirat ??? Ne znam kako bi ga tad dočekali u društvo…
Amerikanci su male bebe za crobex koliko dugo pada……
dobar posao u hrvatskoj
U samo nekoliko godina su se od kooperanta splitskog i trogirskog brodogradilišta prometnuli u tvrtku koja je u pet godina (podaci za 2009. još nisu poznati) imala dobit od 210 milijuna kuna, s petogodišnjim rastom od nevjerojatnih 6578 posto.
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/hac-zuzulima-dao-poslova-za-milijardu-kuna,62087.html
a ovakav rast treba pokazat Bufettu i ostalim velikim ulagačima…da vide šta u hrvatskoj ima i kako mi možemo ić suprotno svim mogućim tržišnim pravilima, a opet rasturat!!!
nema tog amerikanca koji je bolji od hrvata… [embarass]
Zbog balona real estate-a u Dubai-u, danas ćete biti primorani jeftino prodavati svoje dionice.
Druge nema, bojim se.
Ja ću biti jedan od rijetkih prijatelja oko 1 600 onima koji misle prodavati LKPC.
Samo nemojte zakasniti, jer sutra bi moglo biti još i gore.
lp
zanimljiv ste vi lik, 10 dana drukate za LKPC i uvjeravate ulagače da je kupnja LKPC na 1800 kn dobra investicija, a sad kad ste se iskrcali po 1800, zlurado se izrugujete onima kojima ste uvalili dionice kako ćete od njih kupovati po 1600 [shocked]
Kaže korisnik Gonzalez na Crobex 1300 bodova 4.ožujka 2009. godine. Crobex nakon toga u manje od 3 mjeseca porastao 76%.
Korisnik nekoliko dana nakon toga naglo prestaje pisati na forumu. Valjda izgubio interes za burzom. Promjenio branšu. Al ne treba žaliti za kolegom jer vidimo da ima puno mladih investitora koji su tek krenuli s ulaganjima ali već dijele istu ulagačku filozofiju.
[/quote]
Kolega, nije da nekoga branim niti sam partio kolegu GONZALEZA, ali ružno je biti general poslije bitke. U to vrijeme nitko osim špekulanata s Wall Streeta nije znao u kojem će smjeru indeksi. Navedeni porast je također špekulativne prirode i potpuno neopravdan, jer ne znam što je to krenulo nabolje od proljeća do danas, baš suprotno (Ameri takodjer nisu izašli iz recesije iako se tehnički gledano čini da je tako, jer ne možete naštampati pare i potrošiti ih pa reći da je recesija završena, tek ćemo vidjeti jesu li zaista uspjeli pokrenuti potrošnju). Na forumu se svakodnevno pišu kojekakve gluposti, a navedena glupost kolege gonzaleza nije toliko pogubna da bi se izvlačila na vidjelo.
Glede foruma, kad ste se već dotakli….
Ima ekipe koja argumentirno piše….I ovih drugih tzv. parazita, koji sve proglašavaju navlakačima jer ako pišeš dobro o dionici onda je želiš prodat, a ako pišeš loše onda je želiš kupit…
Zanimljivo da ti paraziti nikad nisu ništa argumentirano napisali već samo bezvezne kritike…to su obično likovi s novim nickovima i iste će za par dana opet promjenit….A fol se brinu za opće dobro…
To je recimo moj razlog zašto se ne upuštam u diskusiju s novim userima…Naravno, kad svojim argumentiranim pisanjem postanu dio ovog svijeta to će biti druga priča….
Osobno se divim starijim igračima ovdje koji se daju navući u žrvanj i onda preko tri stranice spamati forum u stilu ti si tad i tad to rekao…
Zamislite da u ekipu ljudi s kojima se družite već godinama dođe novi lik i na prvu odma počne prosipat pamet i sve kritizirat ??? Ne znam kako bi ga tad dočekali u društvo…
Ja se sa novim nickovima u opće više ne mislim baviti. Kad steknu malo staža onda može. Da su to kojim slučajem stvarno novi ljudi vrlo rado ali to su obično luzeri koji su ispromašivali sve što se je dalo promašiti pa kreću ponovno daviti. Kako mi netko koji se je juče ulogirao može reći da on ima dionice već par godina? Treba malo poraditi na kredibilitetu svoga pisanja. Pa šta ako se i promaši koji put? Nitko nije savršen jer bi u protivnom bio milijarder. Pošto se tu ipak radi o novcu malo ozbiljnosti nebi bilo na odmet.
bid podsjeća na onaj od ožujka, nadajmo se samo da će proraditi zdravi razum te se neće dozvoliti opet potonuće. mirovinci bi trebali podmetnuti leđa.
AZ 7,79%
Erste Plavi 10,63%
PBZ Croatia osiguranje 8,17%
Raiffeisen OMF 8,77%
to su jučerašnji prinosi za 2009. da li će dosita dopustiti da im se sruši više od par postotaka u samo mjesec dana prije završetka tekuće godine kad se zna da se Crobex može lako braniti s nekoliko dobro odmjerenih i plasiranih milijuna kuna dnevno po mirovincu, a nije samo jedan na tržištu.
Akcija nesklad za sklad gradnju
koja ironija
sada se uskok počeo i zekati
a kako će se zvati akcija za crobex?
GROBEX
Kaže korisnik Gonzalez na Crobex 1300 bodova 4.ožujka 2009. godine. Crobex nakon toga u manje od 3 mjeseca porastao 76%.
Korisnik nekoliko dana nakon toga naglo prestaje pisati na forumu. Valjda izgubio interes za burzom. Promjenio branšu. Al ne treba žaliti za kolegom jer vidimo da ima puno mladih investitora koji su tek krenuli s ulaganjima ali već dijele istu ulagačku filozofiju.
[/quote]
Tih dana je bio King tko ga je imao.