Akcija će se zvati REŽI I BJEŽI
Čitajući ovaj post prisjetio sam se one dječije brojalice Ententini ….itd. , za potpun doživljaj fali još samo " ŠKRGUT ZUBIJU" [cool]
Zar ste svi zaboravili da više ne pratimo vanjske indexe? Mogli bi mi sutra baš za inat cca 2-3 % gore.
sad kada ste svi digli ruke od grobexa siguran sam da do nove godine idemo gore.
[/quote
kolega Vi ste blagoslovljeni ak ste u nesto sigurni
Zar ste svi zaboravili da više ne pratimo vanjske indexe? Mogli bi mi sutra baš za inat cca 2-3 % gore.
na krilima manipulacija svasta je moguce ali meni je nekak izgledniji scenarij da ce sustavno rusati dok im bude pasalo…
ulete na dnu, legaliziraju svoje milijunceke i zive dugo i sretno…
ne pitate se zasto mirovinci uopce prodaju dionice, sto treba im lova za sta?
CASH IS KING !!! [thumbsup]
Kaže korisnik Gonzalez na Crobex 1300 bodova 4.ožujka 2009. godine. Crobex nakon toga u manje od 3 mjeseca porastao 76%.
Korisnik nekoliko dana nakon toga naglo prestaje pisati na forumu. Valjda izgubio interes za burzom. Promjenio branšu. Al ne treba žaliti za kolegom jer vidimo da ima puno mladih investitora koji su tek krenuli s ulaganjima ali već dijele istu ulagačku filozofiju.
ja sam ga mjerkao na 30 kn, šteta što mu je likvidnost bila nikakva tih dana pa sam odustao..
al čestitke surferima naravno!
A ko je tu popušio Da bi neko zaradio morao neko i izgubit
a danas "roller coaster" mogu odmah upisat 10% minusa u portfelju [angry]
Kaže korisnik Gonzalez na Crobex 1300 bodova 4.ožujka 2009. godine. Crobex nakon toga u manje od 3 mjeseca porastao 76%.
Korisnik nekoliko dana nakon toga naglo prestaje pisati na forumu. Valjda izgubio interes za burzom. Promjenio branšu. Al ne treba žaliti za kolegom jer vidimo da ima puno mladih investitora koji su tek krenuli s ulaganjima ali već dijele istu ulagačku filozofiju.
Na forumu postoji više skupina, dvije koje se međusobno konstantno prepucavaju, te jedna koja je NON stop u cashu i to jedino za njih vrijedi na burzi, bio CROBEX na 5400 bio na 1000. Istina i promjena nickova nije im strana. Ali to je sve nebitno. Kao što rekoh Ameri su maheri, imaju planove za sve, za gore i za dolje, pitanje je samo kada će se stvari početi dešavati i na koji način.
Meni su to vaša prapucavanja malo smiješna kao da će nešto rasti ili padati zato što neki nick misli ovo ili ono.Tu neki pišu targete ko da smo pred propašću svijeta, iako smo na svega 2.000 bodova a ne na 5.000.
Pa ako to nije smiješno u najmanju ruku je žalosno.Kao da građevinari padaju zbog nečijeg pisanja a ne afera koje ih prate. A ni brodari ne padaju zato što je tamo neki nick napisao FFA up ili down? Jednostavno tržište ima zadnju riječ.
Eto nakon prilično praćenja portala odučio sam se registrirati i to vam reći.
Trenutno se na našem marketu nema što raditi, nego držati pozicije.
mislim da budu danas građevinari i brodari odradili svoje [lol] [lol] tsunami dolazi [lol] [lol]
Na forumu postoji više skupina, dvije koje se međusobno konstantno prepucavaju, te jedna koja je NON stop u cashu i to jedino za njih vrijedi na burzi, bio CROBEX na 5400 bio na 1000. Istina i promjena nickova nije im strana. Ali to je sve nebitno. Kao što rekoh Ameri su maheri, imaju planove za sve, za gore i za dolje, pitanje je samo kada će se stvari početi dešavati i na koji način.
[/quote]
ne se puno obazirat na razno razne skupine,dijagrame,grafikone i KKS-e jel tu nema kruha [lol]
ak cemo po njima nema kraja,kupovat po vlastitom nahodenju a po meni sve ostalo pada u vodu.
naravno da je uvijek bilo provokatora i bit ce ih-ponekad smo i to sami a da neznamo (nesvijesno)
kaj se tice bilo kakvih skupina ne pripadam nikamo jedino kaj mogu reci bio sam pionir i omladinac poslije toga vise nista i zato mi se jako svida opaska kolege Conan OBri;
"vidimo da ima puno mladih investitora "
BTW-znamo na kaj se to odnosi [cool]