u jeku depresije burza se ponaša krajnje iracionalno. jaši s validusom [thumbsup]
Ovih dana obuzeo me osjecaj ko da smo u vrticu i da su nam tete pobrale igracke da nas lakse uspavaju, a onda smo mi u inat tetama poceli izmisljati nove zanimacije.
Samo taj vrtic, ko i harac, ne udara po svima jednako. Za neke je besplatan, za neke probitacan, za druge ubitacan.
U Ledu su prevelike njuške da bi tu bilo prevelikih padova… Dečki sa velikim topovima će to vratiti di mu je i mjesto…
Kolega iskreni savjet, istina je ovo o njuskama, samo vodite racuna da te velike njuske ne izidju sa dobrim dijelim van a vi ostanete sa cjelokupnim unutra a krene tobogan dolje( jer je do sada samo isao gore)
Ovo je danas bilo krvavo. konačno probijanje 2060 znači da ide još bar do 2000, a ja fala bogu maknuo naloge s bida. nakon ovog danas u europi, mislim da ni sutra neće bolje. btw svaka čast kladioničarima koji su digli lovu na hgspotu. ja se predugo premišljo. najspretniji su mogli zaraditi i 200%. prilično brutalno…
Počele se nenormalne drukačine, od HGSP, VLDS pa sve do KSST, šrot dionice prednjače likvidnošću a dionice iz CROBEX-a bez HT jedva skupe 10mil kuna, sve mi to nekako smrdi.
Da Antiša, smrdi do boli. Meni se čini kao da njima slijedi pad od 20-40%.
Ovo je danas bilo krvavo. konačno probijanje 2060 znači da ide još bar do 2000, a ja fala bogu maknuo naloge s bida. nakon ovog danas u europi, mislim da ni sutra neće bolje. btw svaka čast kladioničarima koji su digli lovu na hgspotu. ja se predugo premišljo. najspretniji su mogli zaraditi i 200%. prilično brutalno…
Onaj dan kad je bila 21 kunu, ja mislio uzet bar za 5-10 somova kuna. Krivo mi je ko psu šta nisam… Svaka čast onima koji su uzeli lovu, stvarno bravo. Ipak, u tom trenutku kad je zavrsila dan na 21 kunu stvarno bi trebo bit idiot da uđeš sa 100% unutra. Tko je imao hrabrosti takvo nešto napravit sa finom lovom sad može na Havaje…
Počele se nenormalne drukačine, od HGSP, VLDS pa sve do KSST, šrot dionice prednjače likvidnošću a dionice iz CROBEX-a bez HT jedva skupe 10mil kuna, sve mi to nekako smrdi.
U pravu ste kolega. Tužno…
ja sam ga mjerkao na 30 kn, šteta što mu je likvidnost bila nikakva tih dana pa sam odustao..
al čestitke surferima naravno!
Akcija nesklad za sklad gradnju
koja ironija
sada se uskok počeo i zekati
a kako će se zvati akcija za crobex?
ja sam ga mjerkao na 30 kn, šteta što mu je likvidnost bila nikakva tih dana pa sam odustao..
al čestitke surferima naravno!
Meni nije niti malo žao što nisam ulazio, više bi mi bilo žao što nisam zaradio 10% na ATPL ili DLKV nego na ovakvome šrotu 200 %. Ovo je čisti hazard, lutrija a ja se ipak ovdje bavim investiranjem.
Akcija nesklad za sklad gradnju
koja ironija
sada se uskok počeo i zekati
a kako će se zvati akcija za crobex?
Akcija će se zvati REŽI I BJEŽI