Neće ovaj moj ADPL nikako da padne, još malo pa će i u plus, kao i jučer.
Vidim da nema potrebe za mojim nalozima na kupnji, pa ću i to prebaciti na LKPC.
lp
Zbog niskog inputa nove love na burzu (citaj: izostankom novih ovaca za sisanje), izgleda da su trejderi "starosjedioci" odlucili isfrizirati jedni druge …
Predbiljezujem se za jednu trajnu frizuru, ipak sam ja dugorocni investitor.
Prodavač na PTKM izgleda posustao mogla bi kupnja krenuti u napad.
ode konačno Validus u nebo. konačno! [thumbsup]
Ja bi prije rekao da se pokušava iskobeljat iz blata a moj "nos" je još duboko u tom blatu.
Nadam se da će moj nos doći do zraka i da ću moći slobodno disati :).
napravio danas jednu test probu …..prodo sitno dionicu x jer obično kad prodam
počne rast a kad kupim pada….za čudo za sad izgleda ko da bude počelo rast….
a čujte moraš eksperimentirat da podržiš portfelj……hahahahahahaahahhaa
Ode sve, treba sve prodati, više nema smisla [bye]
Zanimljiv je taj Validus. Bakiceva preporuka i apeli ostalih autoriteta o podcijenjenosti nisu ga pomakli s mjesta, a argument "Hgspot je srot a raste ko blesav, a Validus nije srot a ne raste ko blesav" ga dovede u pozitivnu blokadu.
U Ledu su prevelike njuške da bi tu bilo prevelikih padova… Dečki sa velikim topovima će to vratiti di mu je i mjesto…
U što se lijepo oplelo po bidu 300 komada na ATPL.
A BDI,a P/E,a Stradun i mandarine?
Veliki drže HT, ADRS, ENRT, INA – a ovo ostalo vi sto prodaju razni radnici , kooperanti, trejderi, fondovi u losem stanju, fondovi u boljem stanju trejdaju …. eto ide dolje
Zanimljiv je taj Validus. Bakiceva preporuka i apeli ostalih autoriteta o podcijenjenosti nisu ga pomakli s mjesta, a argument "Hgspot je srot a raste ko blesav, a Validus nije srot a ne raste ko blesav" ga dovede u pozitivnu blokadu.
u jeku depresije burza se ponaša krajnje iracionalno. jaši s validusom [thumbsup]