Zar vi mislite da veliki investitori prodaju dionice? Pa naravno da ne.Trguju mali dioničari i fondovi između sebe,prebacuju,otkupljuju….Tko god može čekati taj će na ove vrijednosti zaraditi do kraja 2010 god na cc.20 dobrih kompanija ,cc 50-150%.
Pa zar mislite da bankari,mirovinci nisu željni novaca i da zadrže svoje stolice.Pa nikada se nije dobijalo lakše otkaz ili zatvor.Ima toliko ljudi koji bi bolje ipoštenije radilo….
Ali smijene dolaze i zato sam siguran da je tim ljudima najbolja škola bila ovo sa ekipom iz Podravke i SMS.Nekad nedodirljivi,na njihovu izjavu bi išle dionice po 10% gore ili dole a danas u sobi sa nepoznatim kažnjenicima.
Zato sam uvijeren da će doći bolji dani za nas strpljive,normalne,poštene građane RH.Ili nas idiote koje smo dali svoj novac našim firmama da bolje posluju,da država ubire više poreza…
Zar vi mislite da veliki investitori prodaju dionice? Pa naravno da ne.Trguju mali dioničari i fondovi između sebe,prebacuju,otkupljuju….Tko god može čekati taj će na ove vrijednosti zaraditi do kraja 2010 god na cc.20 dobrih kompanija ,cc 50-150%.
Pa zar mislite da bankari,mirovinci nisu željni novaca i da zadrže svoje stolice.Pa nikada se nije dobijalo lakše otkaz ili zatvor.Ima toliko ljudi koji bi bolje ipoštenije radilo….
Ali smijene dolaze i zato sam siguran da je tim ljudima najbolja škola bila ovo sa ekipom iz Podravke i SMS.Nekad nedodirljivi,na njihovu izjavu bi išle dionice po 10% gore ili dole a danas u sobi sa nepoznatim kažnjenicima.
Zato sam uvijeren da će doći bolji dani za nas strpljive,normalne,poštene građane RH.Ili nas idiote koje smo dali svoj novac našim firmama da bolje posluju,da država ubire više poreza…
Sve stoji, samo ovaj dio o 50% nikome nije dovoljan. E sad da kažeš 300-500% onda bi rekao TAKO JE!
Sve stoji, samo ovaj dio o 50% nikome nije dovoljan. E sad da kažeš 300-500% onda bi rekao TAKO JE!
[/quote]
u tom slucaju mozda namjeravaju prepolovit cijene kako bi dobitak po privatnim racunima bio veci…
ako se mogu namjestit utakmice kako se nebi djonice na ovom nasem trzistu mogle jos "prilagoditi"?
Pogledala sam upravo film 2012. ..kaj će nam burza..ode sve u …..
Ako su mirovinci sa 100 MIL zaradili 1,6 milijardi kuna za 9 mjeseci……..onda nema razloga da –
čekajući – njihove planove i mi ne zaradimo….
Taktičko dizanje ne smije upasti u oči javnosti…..hm…..jelda gosp. Šuker….
Pogledala sam upravo film 2012. ..kaj će nam burza..ode sve u …..
pogledaj zeigeist oba dijela pa onda reci kaj misliš o budučnosti burze
Danas će biti zanimljiva trgovina
Thu, Nov 26, 2009, 3:37AM ET – U.S. Markets closed for Thanksgiving Day.
ako se vratimo u prošlost znači minus [cry]
http://business.hr/hr/Naslovnica/Afere/Uhiceni-clanovi-Uprave-HAC-a
Nemaaaa aferaaa rekao sam al ima robije milion godina
Da netko upravalja futersima, pa ljudi misle biti će trgovine a ono zatvoreno tržište u americi……
Nema baš veze sa komentarima trgovanja, ali počelo je naveliko…
Uhićeni članovi Uprave HAC-a
Zagrebačka policija jutros je uhitila pet članova Uprave HAC-a te jednog od braće Žužul, suvlasnika Skladgradnje, i to zbog sumnje da su oštetili državni proračun za 25 milijuna kuna pri obavljanju posla bojanja tunela Mala Kapela i Sveti Rok.