Koja jadna burza. Svi zelene da je milina gledat, a mi rasprodaja kao da nema sutra.
Zašto?
Da li majstori znaju nešto što mi ne znamo?
Ako postoji neki normalan razlog to je onda da netko zna da proračun neće proći u Saboru a samim time da će i vlada pasti i idu novi izbori.
Dok u istom času sve svjetske burze rastu preko +2%, ovo bi bio jedan jedini normalan razlog za ovakvo rušenje cijena.
Ma j… mi se više za pare, sram me društva u kojem živim i pitam se gdje će živjeti moje dijete.
Sram te zato što cijene ne idu gore onako kako si si ti to zamislio?
Ili to ima više veze sa samim društvom tj. ne previše veze sa ovim forumom?
Oprenxxx
Na našoj burzi ima svega nekoliko dionica koje vrijede, a to nije dovoljno za diverzifikaciju.
…molim vas navedite nam tih nekoliko tvrtki…vi ste tako dobri da nas stalno upozoravate na loš izbor…MOLIM VAS napišite nam koje su to dionice koje vrijede…HVALA…
PS: Ako ne napišete onda i niste neki pametnjaković već obična drukerčina koja u silaznom trendu, teške situacije, lako pljuje po svemu…
ako napišete, SVAKA ČAST, pravi si spasitelj…
konzum se solidno drži već par trgovinskih dana [thumbsup]
pa naravno kolega kad je to jedna prava firma od pravih majstora zanata. DELUXE samo takav [thumbsup]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
ja nisam 100 ali sam zato 90% IN!!! a naravno tako sam bio i do unatrag par mjeseci… pa ajmo vidjeti koliko me jos moze netko testirati i gladiti zivce [cool] [proud]
p.s. tek sad vidjeh da uz sve sto je dosad bilo danas EU tj svijet u zelenom izmedju 1 i 2% a mi 0.83% u crvenom… zanzibar i ostale banane, in your face! nisam se mogao svladati… [embarass]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Kažu pametniji od mene, da što je neka linija više puta testirana, to je njezina potpora jača, dakle, velike su šanse da ćemo se opet tu odbiti.
[/quote]
Da je poštenja na ovoj žabokrečini od burze i da pratimo svjetske trendove onda bismo sada četvrti put napadali 2300.
Koja jadna burza. Svi zelene da je milina gledat, a mi rasprodaja kao da nema sutra.
Zašto?
Da li majstori znaju nešto što mi ne znamo?
Ako postoji neki normalan razlog to je onda da netko zna da proračun neće proći u Saboru a samim time da će i vlada pasti i idu novi izbori.
Dok u istom času sve svjetske burze rastu preko +2%, ovo bi bio jedan jedini normalan razlog za ovakvo rušenje cijena.
[/quote]
…a jakog rušenja…jedva 15 milja prometa…ovaj dan danas je ništa, na ovim prometima i +1% nebi puno značilo…
Sram te zato što cijene ne idu gore onako kako si si ti to zamislio?
Ili to ima više veze sa samim društvom tj. ne previše veze sa ovim forumom?
Ovaj forum uglavnom ima veze samo sa samim sobom, zaboravi…
Gle zelene drame vani ! To vam cijenjene kolege govori samo to da naši glavni igrači predvođeni Dinkecom i ekipom sličnih kilavaca nisu u stanju pogoditi ni ti osnovni trend u bjelome Svijeti pa da "upumpaju" bar desetak šupljih miliončića kuna i zadrže privid iluzije da se tu netko u nešto razumije.
Iz aviona se vidi da pojma nema te. [bye]