Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo nema veze sa zdravom pameti……prešlo je svaku granicu več odavno a još ne prestaje…..

ovo nema veze sa zdravom pameti……prešlo je svaku granicu več odavno a još ne prestaje…..

još manje što se daily low upravo odvija na većini dionica, a preko bare otvorili i s ovima u eu drže fini plus

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

konzum se solidno drži već par trgovinskih dana [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

I onda mi neka netko reče da sve burze imaju isti trend samo je stvar u intezitetu, kako su ovdje neki objašnjavali kada su se i prije događale ovakve idiotarije.

Korkyra

Ja bih rekao da ovo ima veze sa zdravom pameti.
Prenapuhani balon kojeg je puhala Vlada prije izbora, kako je Rohatinski rekao, se ispuhuje.

YES WE CAN !!!

mala burza za velike pljačke……..

ovo su manipulacije tržištem

biom75

Prenapuhani balon kojeg je puhala Vlada prije izbora, kako je Rohatinski rekao, se ispuhuje.
[/quote]
kaj kolega Vi ste još u 2007-oj? [lol]

Koja jadna burza. Svi zelene da je milina gledat, a mi rasprodaja kao da nema sutra.

Zašto?

Da li majstori znaju nešto što mi ne znamo?

Razumno je da institucionalni investitori režu svoje pozicije i bježe na propulzivna tržišta SAD-a, EU-a, Azije. Zašto bi ovdje na balkanskoj burzi čekali početak sljedeće godine da vide što će biti sa prezaduženim i nelikvidnim građevinarima, ili sa brodarima neperspektivnim brodarima.
Na našoj burzi ima svega nekoliko dionica koje vrijede, a to nije dovoljno za diverzifikaciju.

Pogledajte recimo ingru. Koji bi ozbiljni investitor ulagao u tvrtku koja ruši cijenu vlastite dionice, i to samo zato da bi radnicima koje otpušta isplatila otpremninu. IGH-ovci većinu zarade ostavljaju svojoj vrhuški, a dioničarima dijele mrvice, dakle logičan je potez mirovinaca koji zadnjih mjeseci bježe iz strukture te tvrtke.

[/quote]
[/quote]

ne, ja sam u plusu……vi?….

[/quote]
[/quote]

ne, ja sam u plusu……vi?….
[/quote]
iskreno ….nikad bolje, inaće pitanje je bilo za kolegu zihercinu

New Report

Close