Naša burza je odraz stanja u državi.
Najozbiljnije mislim da nam je kao naciji najbolje bilo kad smo bili pod Austro ugarskom, ( ako zanemarimo prvi svjetski rat), mi očito ne znamo sami sa sobom vladati. Stoga kako je malo glupo da nas Austrijanci pripoje, nema nam druge nego EU.
Malo zvuči gadno. Ali je tako. EU nam je jedina nada. Stranci su nam već sada gazde, a mi ćemo lijepo služiti. Više uopće nisam Proud to be Croat. :(((
Žalosno ali je tako. Bravo majstori !!!
Stranci su nam već sada gazde, a mi ćemo lijepo služiti. Više uopće nisam Proud to be Croat. :(((
A što točno ne valja u tome da su stranci vlasnici dobrih firmi?
Pitaj blagajnice u dm-u da li bi radije radile za hrvatskog gazdu, npr. za Todorića u Konzumu.
Ovo je teško liparenje od burze. Sramota!
Zašto je mali promet sramota???
Sramota je u tome što su fondovi opljačkali male dionicare, pumpajući Crobex tamo 2005 prije izbora, i time radeći od ove burze jedan veliki balon. To je sramota.
Pogledaj si Sarajevsku burzu koja okrene dnevno 500.000 maraka.
Naša burza je odraz stanja u državi.
Najozbiljnije mislim da nam je kao naciji najbolje bilo kad smo bili pod Austro ugarskom, ( ako zanemarimo prvi svjetski rat), mi očito ne znamo sami sa sobom vladati. Stoga kako je malo glupo da nas Austrijanci pripoje, nema nam druge nego EU.
Malo zvuči gadno. Ali je tako. EU nam je jedina nada. Stranci su nam već sada gazde, a mi ćemo lijepo služiti. Više uopće nisam Proud to be Croat. :(((
A stoljeće 7., Franjo, Tompson, Andrija, zna se i ostali ?
Sve se na jednom zaboravi kad su pare u pitanju. Sad bi i Austrijanci bili dobri [lol]
ljudi, ako vam se ne sviđa trgovanje na ovoj burzi, uvijek možete sve raprodati i otići trgovati na neku drugu burzu. primjerice u USA. Tamo vas čeka zagarantirana zarada. Ne znam što vas spriječava u tome. [smiley]
s poštovanem,
guvernerov mlađi brat,
GUBERNATOR
još malo i tražiti ćemo od države subvencije za očuvanje burze….9.718.277,60kn redovnog prometa u 14:21 sati [undecid]
još malo i tražiti ćemo od države subvencije za očuvanje burze….9.718.277,60kn redovnog prometa u 14:21 sati [undecid]
subvencija+ poticaj za neprodane dionice
tak seljaci dobiju za neobrađeno zemljište i vidiš kakve traktore imaju [lol]
današnje trgovanje nema veze s ničim osim s mogućom destabilizacijom Jadranke, bumo vidli
inače tko još ima keša [wink]
IDES ,nastavak rasprodaje [bye] [thumbsup]