Kamo nestade bid na Viaduktu?
i na hidri kolega, to je samo realni odraz nase burze, mocnici ce iskoristiti posljednju priliku koja im se pruza i spustiti burzu ako bude prilike na 1500 kako bi legalizirali svoj tesko steceni kapital i dugo i sreto zivjeli do kraja zivota…
drugu priliku mozda nece dobiti….
izgleda da su se svi koji su trebali iskrcali na HT-u, znakovito…
HT-R-A 268,55 268,90 268,90 270,29 268,90 -0,26% 2.580.347,39
Da nema HT-a bili bi u konkurenciji za najniži promet ove godine i ako stvar još nije gotova.
Čemu to možemo zahvaliti? Eee Motušiću…
Nema veze ako se ovako nastavi pojedine brokerske kuće će propasti prije. Ne može se dugo od lopovluka živjeti. Jedino što će se opet desiti da propadnu oni koji su naj manje krivi.
Ovaj topik treba promijeniti ime jer kada nema trgovanja nemamo što ni komentirati. Osobno mislim da burza treba svježu krv, treba nove vlasnike, nove proizvode i mehanizme kojima će privući više ulagača i potaknuti trgovanje. Prvi kvartal 2009. je obilježen je snažnim padom crobexa, drugi je bio oporavak, a 3 i 4 stagnacija i nelikvidnost a to je i najgore za tržište jer ono sada ne pada već izumire…
Izgleda da bi kod nas jedino shortanje funkcioniralo….
Dok to ne uvide glavesine na ZSE, promet ce im curiti sve nize i nize….
http://business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Sanader-uvrijeden-jer-ga-nitko-ne-treba-i-ne-zeli
a ivici fali malo pažnje, a buhu ivo. [cry]
Treba stvarno čestitati, uspjeli smo ići u minus na ovakav rast EU i futuresa USA.
BRAVO
Da, i to me jako brine jer sam dobrim djelom u dionicama(75% ) i vec me malo strah svaki dan gledati u burzu, nesmijem niti zamisliti sto ce biti nakon jakog crvenila vani.
Mislim da nam sljedi zadnji pokusaj rusenja ZSE ali iskreno receno, da nisam u dionicama nebih jos ulazio, ali jos manje mi pada na pamet sada rasprodati portfelj jer na ovim razinama je gotovo svaku ulaz zicer ali je problem sto nemamo strpljenja cekati.
LP