Lijepo je ovo vidjeti na LKPC… 🙂
KOJE???
Fond udario po bidu duboko na otvaranju, i sad neko digo gore sa 13 kom.
Spread je jako nepovoljan.
Dajte ljudi budimo realni.
Danas smo na 2150
kaj ste kupili na popustu danas?
kaj ste kupili na popustu danas?
[/quote]
Kolega kupite si MAGME i smanite onaj prosjek od 400 i nešto kuna.
Otvaranja jesimbolično, i vidi se na su na dionicama koje su se otvorile udareno sa x00 ili x000 dionca po asku, zaokruženim iznosom.
Znači fondovi bi htjeli malo zainteresiranosti na burzi, ali mislim da je to uzalud.
Neka nastave tako sa stoticama jedno tjedan dana pa nas možda i zainteresiraju.
Otvaranja jesimbolično, i vidi se na su na dionicama koje su se otvorile udareno sa x00 ili x000 dionca po asku, zaokruženim iznosom.
Znači fondovi bi htjeli malo zainteresiranosti na burzi, ali mislim da je to uzalud.
Neka nastave tako sa stoticama jedno tjedan dana pa nas možda i zainteresiraju.
[/quote]
Fascinantno je to sve.
Ja ću vam predočiti svoja nagađanja u svezi ZSE, malo su crnija ali takva su vremena.
2008. su burzu rušili margin krediti, mali dioničari
2010. će burzu rušiti fondovi (s obzirom da su 2008. još građevinarci bili jaki i imali dobre temelje, a 2010. ih uopće nimalo nemaju)
Postavlja se pitanje, kome će fondovi prodavati? Ili neće nikome prodavati, ili će burek s mesom trajati godinama na ZSE.
Da niste zainteresirani ne bi buljili u monitor sada
Buljiti je jedno a trgovati nešto sasvim drugo.
belje balon propušta… [tongue]
@Looka Borna
vjerujem negdje na razinama 1500-1600 sto je i prihvatljivo obzirom na neizvjesnost sto je pred nama…
prvi rebalans slijedi u ozujku i odluka o prodaji CO za jesen, izvuci cemo se iz krize ali mnogo siromasniji s nizom cijenom rada…
Kaj vi niste bili ubjeđeni da MAGMA ide na 700 kuna vi i niste baš mjerodavni da dajate prognoze, uvjek prodate na dnu a kupite na vrhu s takvom taktikom ne budete niš zaradili na burzi budete izgubili tatine i mamine novčeke koje su oni teško stekli.
Kamo nestade bid na Viaduktu?
A gdje je kupnja nestala na PTKM? [huh]
PTKM dobro stoji za razliku od VDKT i HDEL