Očito dok ne dođu stranci, nema sreće na ZSE.
Mali i manji ( do 10 milijuna kn ) imaju vjerojatno još nešto keša, no vrlo su oprezni.
Mirovinci moraju skoro sve davati državi.
Otvoreni fondovi nemaju novaca i investirali su dosta vani.
Stoga postoje rijetki bljeskovi: poput Leda, Lkpc, i Janafa gdje se s relativno malim novcima može podignuti vrijednost dionice iz nekih viših interesa, a oni su izuzetak, a ne pravilo. Pojedine dionice mogu nešto rasti ukoliko to požele neki malo jači igrači, ili neki od fondova ili trezori.
Vjerujem da brodari imaju perspektivu. Ja sam 100% u brodarima. BDI raste, svjetska ekonomija se oporavlja. Brodari ne ovise puno o tužnom Hr gospodarstvu. Svaka čast majstorima, uništili su nas, više nego bilo koji okupatori.
Fundamenti, tehničke analize, svi pokazatelji, praktično nemaju nikakvog utjecaja, vrijedi kratkoročno.
A kada će stranci doći.
Kada ode ova vlada i kada se približimo ulasku u EU. A to se neće dogoditi tako skoro. Vjerujem da ćemo dobar dio 2010 taljigati na visinama crobija 2000-2300.
No burza u pravilu iznenadi.
Šta je za strance 100 milijuna$, a ovdje bi s tim novcima učinili čudo.
Sretno svima
Pozzz iz sunčanog Splita.
Ovo kako su nas uništili na burzi to nije ni jedan okupator napravio na našim područiju.Pa svi kradu i varaju a vodeči ljudi Burze im to omogučavaju.Prešučuju to i uz to dobijaju plače,provizije…
Pa jučer čitam da je neki ST fond i ( Tukić vlasnik ) radili za Marinca i Podravkine dionice….
Hallo, pa zar to nije morao znati glavni čovjek Burze ili Hanfe?
evo došo malo pogledat…..ujutro prognoziro cca 8 milja prometa….imamo 20 ali dvije
transakcije na fmps i ledo nose 10…..znači za sad ukupno 10 milja…..
nema se više kaj dodat ….idem….vidimo se sutra…
Majko mila.
U hrv imam puno u dve dionice, i malo u atpl.
Jedna od njih ptkm posluje katastrofa, toliko loše da mi je loše i dionica pada.
Druga dlkv posluje fenomenalno, dobili novi posao za 100 milja eura (stoga neka me ne hebu jer je građevinarac) a dionica pogodite PADA.
Hebiga tko je ovdje lud ja ili. Mislim ja već jesam ali oke.
Živio crobex
evo došo malo pogledat…..ujutro prognoziro cca 8 milja prometa….imamo 20 ali dvije
transakcije na fmps i ledo nose 10…..znači za sad ukupno 10 milja…..
nema se više kaj dodat ….idem….vidimo se sutra…
Što ćeš kad samo insajderi i povlašteni trguju. Ostali odavno otišli na koliko toliko transparentne burze. [bye]
Na zse ima nekoliko nelogičnosti, odnosno mislim da tržište nepravedno vrednuje ove dionice:
– Dlkv-r-a
– Ulpl-r-a
– jdpl-r-a
– igh-r-a
– vdkt-r-a
– ina -r-a
– podr-r-a
– ledo -r-a
– ddjh-r-a
Mislim da će nepravda biti uskoro ispravljena i da će sve doći na svoje i to vrlo brzo.
p.s.
od navedenih imam samo 1 dionicu a u portfelju još dvije koje mislim da se sada fer vrednuju u odnosu na crobeks, fundamente i trenutne rezultate poslovanja.
tržište
nepravedno i fer
ove tri riječi nikako ne idu zajedno kolega, nema pravde i nepravde na tržištu, to ne postoji.
to je sport za naše ljude,
tu se niski udarci ne sude,
samo ima pauza mala,
da čistačica pomete zube. [thumbsup]
danas je stvarno promet nikakav, još da nije onih 500 komada Leda, ne bi bilo ništa.
neko bas lepo izlazi, di nam je sad birta da nas informira cija punica prodaje [thumbsup]
Na zse ima nekoliko nelogičnosti, odnosno mislim da tržište nepravedno vrednuje ove dionice:
– Dlkv-r-a
– Ulpl-r-a
– jdpl-r-a
– igh-r-a
– vdkt-r-a
– ina -r-a
– podr-r-a
– ledo -r-a
– ddjh-r-a
Mislim da će nepravda biti uskoro ispravljena i da će sve doći na svoje i to vrlo brzo.
p.s.
od navedenih imam samo 1 dionicu a u portfelju još dvije koje mislim da se sada fer vrednuju u odnosu na crobeks, fundamente i trenutne rezultate poslovanja.
bravo za vas, navalite na ove koje se nepravedno vrednuju
to je vasa prednost, znate pravednu vrednost pa sto ne iskoristiti to?
neko bas lepo izlazi, di nam je sad birta da nas informira cija punica prodaje [thumbsup]
[/quote]
Može i pričekati pa nas informirati čija ponovno kupuje po 2500 te iste što je prodala po 7500. [lol] [lol]