Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Petrokemiji niti jedna transakcija u dva i pol sata. Ne sjećam se kada se to zadnji put desilo [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Eto otišao i ja preko 1 800 sa kupnjom na LKPC, neće nitko da mi proda ispod 1 800.

Ne boj te se!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Žalosno je da nema LKPC kupit ispod 1800.al je sreca da ce je bit iduci tjedan,mozda i ispod 1700.
Kolega Plavi ja gledam di vam mogu dat 1,pa nigdje slobodnog mjesta,nevjerovatno.

www.stopbandic.com

Izgleda da je i PBZ mirovinac došao pameti pa se iskrcao na Ledu.
Tako je to, AZ fond vodi a svi ostali prate

Ne piši gluposti…

PBZ nije prodao ledo, štico je obrazovan investitor i marljivo skuplja najpodcijenjeniju dionicu na zg burzi

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

danas je stvarno promet nikakav, još da nije onih 500 komada Leda, ne bi bilo ništa.

sutra je novi dan.

Eto otišao i ja preko 1 800 sa kupnjom na LKPC, neće nitko da mi proda ispod 1 800.

Ne boj te se!

lp

ja se malo bojim…
sto predlazes?

[undecid]

Ovu zse stvarno treba reducirati na par sati radog vremena.

Upravo je završio Savjet HNB-a.
S obzirom da su u savjetu i novi savjetnici Kosorice, Lovrinčević i Švaljek, bit će zanimljivo čuti što se izmudrovalo i na čemu je trenutno fokus.

Just another day in paradise

Upravo je završio Savjet HNB-a.
S obzirom da su u savjetu i novi savjetnici Kosorice, Lovrinčević i Švaljek, bit će zanimljivo čuti što se izmudrovalo i na čemu je trenutno fokus.

Na obicnim ljudima,kako ih još više uništiti.

www.stopbandic.com

Ne boj te se!

lp

ja se malo bojim…
sto predlazes?

[undecid]
[/quote]

Ti si svoje prodao i sad si uvidio da si pogriješio.
Predlažem da opet staneš na kupnju negdje ispod 1 800.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajde neka se javi forumaš koji je kupio dionice PTKM za 300kn. Uvjeren sam da je netko od nas.
Ja se danas nisam toliko dao u trošak. Stojim na bidu na ATPL.

PTKM-R-A
150,00 2 12:55:08 [lol]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Zašto tako nisko kad je to navodno najbolja investicija na ZSE?

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

New Report

Close