Na Petrokemiji niti jedna transakcija u dva i pol sata. Ne sjećam se kada se to zadnji put desilo [shocked]
Eto otišao i ja preko 1 800 sa kupnjom na LKPC, neće nitko da mi proda ispod 1 800.
Ne boj te se!
lp
Žalosno je da nema LKPC kupit ispod 1800.al je sreca da ce je bit iduci tjedan,mozda i ispod 1700.
Kolega Plavi ja gledam di vam mogu dat 1,pa nigdje slobodnog mjesta,nevjerovatno.
Izgleda da je i PBZ mirovinac došao pameti pa se iskrcao na Ledu.
Tako je to, AZ fond vodi a svi ostali prate
Ne piši gluposti…
PBZ nije prodao ledo, štico je obrazovan investitor i marljivo skuplja najpodcijenjeniju dionicu na zg burzi
danas je stvarno promet nikakav, još da nije onih 500 komada Leda, ne bi bilo ništa.
Eto otišao i ja preko 1 800 sa kupnjom na LKPC, neće nitko da mi proda ispod 1 800.
Ne boj te se!
lp
ja se malo bojim…
sto predlazes?
[undecid]
Upravo je završio Savjet HNB-a.
S obzirom da su u savjetu i novi savjetnici Kosorice, Lovrinčević i Švaljek, bit će zanimljivo čuti što se izmudrovalo i na čemu je trenutno fokus.
Upravo je završio Savjet HNB-a.
S obzirom da su u savjetu i novi savjetnici Kosorice, Lovrinčević i Švaljek, bit će zanimljivo čuti što se izmudrovalo i na čemu je trenutno fokus.
Na obicnim ljudima,kako ih još više uništiti.
Ajde neka se javi forumaš koji je kupio dionice PTKM za 300kn. Uvjeren sam da je netko od nas.
Ja se danas nisam toliko dao u trošak. Stojim na bidu na ATPL.
PTKM-R-A
150,00 2 12:55:08 [lol]