Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INSTITUCIONALNI PROMET PREKO 40 MILJA [huh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.jutarnji.hr/godine-2010–svaki-mjesec-treba-vratiti-5-6-milijardi-kuna/356053/

bas smo konkurentni za nas je peljeski most sitnica a tolko halabuke…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Žalosno je da nema više Luke Ploče za kuoiti ispod 1 800, pa nema niti na 1 800, pa sad vidim da nema niti ispod 1 900.

Dajte malo dionica stavite na prodaju, ima zainteresiranih, i ja bi nešto još kupio, izgleda da moram ići preko 1800 kuna sa svojim nalozima, nema mi druge.

Kaže se,

stara kineska – učitelj ti vrata može otvoriti, ali ući moraš sam.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ufuf evo me danas na kratko da pogledam a ono nema prometa……danas predviđam
cca 8 milja ukupno….
nema druge odo opet na LSE …..za danas adios…..

najbolje da prodamo burzu, to su ionak samo serveri i rentan prostor…
MM od srpnja nis, transparentnost hanfe 0%, treba netko upravljati tko zna
to ce i napravit do kraja 2010 kad spuste grobac i lepo se nakrcaju…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Analitičari: Dionice Ine meta spekulativne trgovine

http://seebiz.eu/hr/burze/analiticari-dionice-ine-meta-spekulativne-trgovine,61331.html

di su pare?

Novčana masa u godini smanjena 15,9%, najviše u povijesti!

http://seebiz.eu/hr/novcano-trziste/novcana-masa-u-godini-smanjena-15%2c9%25%2c-najvise-u-povijesti!,61334.html

Žalosno je da nema više Luke Ploče za kuoiti ispod 1 800, pa nema niti na 1 800, pa sad vidim da nema niti ispod 1 900.

Dajte malo dionica stavite na prodaju, ima zainteresiranih, i ja bi nešto još kupio, izgleda da moram ići preko 1800 kuna sa svojim nalozima, nema mi druge.

Kaže se,

lp

Evo nabacalo vam malo prodaje da ne ostanete prikraćeni u dokupu!

Nego jel tko prati Dalekovod? Opet ga ima "povoljno" kako kaže jedan kvazi legendarni forumaš?
A moglo bi ga biti još povoljnije, samo treba biti strpljiv, kad već vidimo da je nagradni fond vrlo velik!
Je li tako………….

Lp

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Nevjerojatno, na PTKM još uvijek nema niti jedne transakcije.

Da nije propala? [rolleyes]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kaže se,

lp

Hvala

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidim da se mnogi hvale povoljnim ulazima!

Pa evo da se i ja pohvalim sa ulazom u LKPC!

neki od ulaza;
lkpc 60 kom x 1.100 kn
lkpc 148 kom x 1.106 kn
lkpc 32 kom x 1.100 kn
lkpc 32 kom x 1.100 kn
lkpc 68 kom x 1.100 kn
……….
………..
……..
Naravno dionice su na skrbničkom računu pa ih nije moguće locirati, a i trenutnu količinu vam neću reći

Lp

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

"…….an investment that is unusually cheap or unusually expensive – represents a form of potencial financial energy. Sooner or later it WILL BE LESS UNUSUAL!"

lp

Izgleda da je i PBZ mirovinac došao pameti pa se iskrcao na Ledu.
Tako je to, AZ fond vodi a svi ostali prate

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close