To je staro kolega. Mi čekamo novi balon je su i novi izbori pred nama. [lol]
Sa 87 kom dosegnuta najviša dnevna na INI. Trenutno bi genijalac to isto mogao kupiti a 5000-6000kn (prosiječna HR plaća) manje. Očito je da se ima para za balon.
Ako hoće da dioničari izađu na izbore moraju malo. Mi se ne palimo na jabuke i šalove.
Samo novčeki.
Sa 87 kom dosegnuta najviša dnevna na INI. Trenutno bi genijalac to isto mogao kupiti a 5000-6000kn (prosiječna HR plaća) manje. Očito je da se ima para za balon.
Pemzići će uskoro dobiti 800 milja duga. Sad mirovinac mora toliko negdje izgubiti da se uskladi bilanca.
I njma su dozlogrdili bogati penzioneri koji ništ ne rade samo se politikom bave. [lol]
Guverneru Rohatinski….odgovorite nam … a što ćemo sad sa burzom……baloni su se objesili
ko prazne praćke….
Pa zar nisi ustanju ni to shvatiti njegovi izjava se odnosila na crobex 5400 a ne ovaj današnji ili namjerno krivo iznosiš činjenice, ali nije ni čudo od tebe MAGMA ti je bila super na 400 a crobex na 1300 ti je bilo preskupo za kupovati na takve je on mislio kada je govorio na one koji su plaćali MAGMU po 400 i INGRU po 60 000 i da dalje ne nabrajam a ne ove današnje podcjenjene dionice.
Nije mi jasno BDI opet u plusu,a mi dole.
Mora da Hr burza pati, od kroničnog nedostatka novca.
Sad si toplu vodu otkrio. Vidiš valjda da fondovi trejdaju. Onda znaš koliko je sati. Ali ako se sad naučiš plivati… u velikoj vodi i sjekira pliva…
Sad si toplu vodu otkrio. Vidiš valjda da fondovi trejdaju. Onda znaš koliko je sati. Ali ako se sad naučiš plivati… u velikoj vodi i sjekira pliva…
[/quote]
Nisam ništa otkrio,samo zaključio,nepotrebno repliciranje.
Lp