Današnje stanje naa burzi bi opisao sa:Velik promet-mala zarada.
Pa kako kome, brokerima je sigurno velika zarada. [smiley2]
Tycoon: ” A i BELEX je u plusu…. i to +1,17%…. kada vec toliko diskutiramo u susjedima 🙂 ” Ha samo da nije odbijanac, pa nastavi klizati ……… ja sam tako misleći ……par puta popušio. Taman mislim da je gotovo i krenem kupovati….povoljno je…. a kad tamo kola klize i dalje. Eto nadam se da sam vam barem malo pomogao.
Sad sam bio čuo na televiziji da nikolić najavljuje da će uvesti izvanredno stanje u srbiji kako se nebi mogli raspisati novi izbori, ako sam dobro skužio. Mislim da će taj belex još padat i padat ako se to desi…
Oteli ste mi rijeci iz tipkovnice kolega mreich, di ces bolje nego se izlezavat negdje sa laptopom, najbolje u nekoj uvali, na jahti [smiley2]
Oteli ste mi rijeci iz tipkovnice kolega mreich, di ces bolje nego se izlezavat negdje sa laptopom, najbolje u nekoj uvali, na jahti [smiley2]
Da,a na internet se spojiš preko morskog zraka[smiley2][smiley2][smiley2]
Gilach: ” Oteli ste mi rijeci iz tipkovnice kolega mreich, di ces bolje nego se izlezavat negdje sa laptopom, najbolje u nekoj uvali, na jahti [smiley2] ” Gilach: ” Oteli ste mi rijeci iz tipkovnice kolega mreich, di ces bolje nego se izlezavat negdje sa laptopom, najbolje u nekoj uvali, na jahti [smiley2] ” Da,a na internet se spojiš preko morskog zraka[smiley2][smiley2][smiley2]
Ja to radim ponekad. I spojim se sa vodafon mobile konektom(to je vipova usluga)…ht ima takođe slične usluge…
Ne znam zašto je Belex i rastao,tu nema kod njih nikakve stabilnosti,pogotovo političke a to je smrt za ulagače,primjetio bih da se kapital seli kod nas,o tome sam davno pisao.tamo ću poćeti ulagati za 10 god,možda se situacija popravi,isto ko i Bosna,goveđi gulaš,dok se oni dogovure oko nečega Crobex bi mogao biti 7000,napisao sam u nekom postu 6000 do kraja god,sad je blizu 5000,opet kažem da moje dionice tek trebaju narasti.
in:
”
Gilach: ” Oteli ste mi rijeci iz tipkovnice kolega mreich, di ces bolje nego se izlezavat negdje sa laptopom, najbolje u nekoj uvali, na jahti [smiley2] ” Gilach: ” Oteli ste mi rijeci iz tipkovnice kolega mreich, di ces bolje nego se izlezavat negdje sa laptopom, najbolje u nekoj uvali, na jahti [smiley2] ” Da,a na internet se spojiš preko morskog zraka[smiley2][smiley2][smiley2]
”
Ja to radim ponekad. I spojim se sa vodafon mobile konektom(to je vipova usluga)…ht ima takođe slične usluge…
Još mi samo fali jahta [smiley2]
Lijepo napreduje Ingra, do 33 000 na prodaji ( uključujući ) ima samo 12 komada. SLijedeći nalog na prodaji je 34 4500 .[smiley2][smiley2] Sutra je najavljeno potpisivanje Ugovora ( za one kojima dionice Ingre o tome ovisi ).[smiley2]
Još samo 4 komada na 33000 , slijedeća prodaja 34 500.
Pa zar opet blokade??[smiley2]
Da,a na internet se spojiš preko morskog zraka[smiley2][smiley2][smiley2]
Preko zraka svakako, Vodafone mobile connect kartica, T-Com također nudi takvu uslugu, a moze se spajati i preko gprs, edge ili hsdpa mobitela…
Uzme se neki 11 ili 12 incni ultra prijenosni laptop, mobile connect kartica i trgujes sa plaze, jahte ili sa drveta ako oces [smiley2]
Vidim da je Crobex trenutno + 0.01%. Nadam se da neće u minusu dan završit, makar i simbolično.
in: ”
Da,a na internet se spojiš preko morskog
zraka[smiley2][smiley2][smiley2]
”
Preko zraka svakako, Vodafone mobile connect kartica, T-Com također
nudi takvu uslugu, a moze se spajati i preko gprs, edge ili hsdpa
mobitela…
Uzme se neki 11 ili 12 incni ultra prijenosni laptop, mobile connect
kartica i trgujes sa plaze, jahte ili sa drveta ako oces [smiley2]
s drveta je najbolje [smiley2] možda mu i dionice onda skoče… što veće drvo to bolji signal [smiley2]
– vidim kako na more dolaziš s luftmadracom, ali ipak bolje ikako nego nikako.
– slažem se kako je jako teško svu tu komjutersku tehniku i ukrcati na luftmadrac.
– pak dobro si primjetio i ono, plovi barka mala, samo gdje je tu struja.
– mogao si poviriti i do sajma u Splitu, mislim kako nema problema kod puno tih brodića, ne jedan, svaki takav bodić ima puno kompjutera.
Pozdrav !