Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedva cekamda vidim kaj je ovaj pravednjak silva kaj mrzi drukanje napisao [lol]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

http://seebiz.eu/hr/analize/vlada-uprava-hac-a-uskoro-odlazi,60978.html

Ovo mi smrdi na praćku.
Sve je jače i jače nategnuto.

Ako bdi nastavi up trend za koji mislim da nastavlja barem do srijede, ako usa nastavi rasti barem minimum (glavno da je zeleno), ako dolar naglo ne ojača (ne vidim razlog zakaj bi jačao)

crobex bi mogao potegnuti u 6 brzini..

ali…..živio balkan

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

neslužbeno doznajemo da je premijerka Jadranka Kosor tražila da joj objasne stavke intelektualnih usluga i reprezentacije.
Naime, za intelektualne usluge traži se čak dvije milijarde kuna, a premijerka traži za što se ta sredstva namjeravaju potrošit

http://seebiz.eu/hr/analize/kosor-trazi-objasnjenje-za-2-milijarde-kuna-intelektualnih-usluga,60982.html

Jadno naše gospodarstvo s Đurom na čelu. Do sada se govorilo o Podravkinim juhama, od sada bi se moglo o Đurinim kućnim čarolijama.
Da li ste nedavno gledali "Otvoreno" kad je stao u obranu jadnih, nedužnih Podravkinih menađera? Nisu oni zaslužili progon, nikad oni nisu do sada bili optuživani (naravno kad ih dosad nisu uhvatili).

HUP-Zagreb danas je objavio da namjerava povući raniju odluku o delistanju svojih dionica.

http://seebiz.eu/hr/burze/hup-zagreb-odustaje-od-delistanja-dionica,60991.html

Jadranka Kosor uskoro s Putinom dogovara ulazak Hrvatske u Južni tok
http://seebiz.eu/hr/analize/kosor-uskoro-s-putinom-dogovara-ulazak-hrvatske-u-juzni-tok,60994.html

a mogla bi onda i INA od mola odlepršat rusima

Jadno naše gospodarstvo s Đurom na čelu. Do sada se govorilo o Podravkinim juhama, od sada bi se moglo o Đurinim kućnim čarolijama.
Da li ste nedavno gledali "Otvoreno" kad je stao u obranu jadnih, nedužnih Podravkinih menađera? Nisu oni zaslužili progon, nikad oni nisu do sada bili optuživani (naravno kad ih dosad nisu uhvatili).

Gledao sam. I Đuro je tamo bio jedini koji bi se komotno mogao sa svojim razmišljanjima pojaviti na bilo kojoj televiziji zapadnog svijeta. Dok bi ostatak ekipe bio bolje prihvaćen u Havani ili Pjong Jangu

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Gledao sam. I Đuro je tamo bio jedini koji bi se komotno mogao sa svojim razmišljanjima pojaviti na bilo kojoj televiziji zapadnog svijeta. Dok bi ostatak ekipe bio bolje prihvaćen u Havani ili Pjong Jangu

[/quote]

ako me sjecanje dobro sluzi,u toj istoj emisiji Duro je nevezano za pitanje koje mu je postavljeno,ispalio da nam je trziste kapitala u banani,promete nema i da je skroz zapostavljeno [thumbsup]

[/quote]

ako me sjecanje dobro sluzi,u toj istoj emisiji Duro je nevezano za pitanje koje mu je postavljeno,ispalio da nam je trziste kapitala u banani,promete nema i da je skroz zapostavljeno [thumbsup]
[/quote]

Tako je,i jednom je demantiro Šukerovu izjavu da je tržište kapitala samo šminka..več da je to ogledalo gospodarstva jedne države.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Đuri Popijaču……držimo plačeve , da nas sve izvuče iz kaljuže……a Kneževićku i Ribića,
molim da se prime motike i lopate…umjesto svekolikih građanskih, radnih i inih prava …PRAVA..
PRAVA………..PRAVA, ko pokvarena ploča……….zbilja im je vrijeme da svoju demagogiju
povuku u zaleđe i puste POSLODAVCE da vode ekonomiju zemlje..

p.s. naravno, govorim s pozicije poslodavca!

Naprijed.. Željko i Škegro!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ja ne dijelim vaše razmišljanje, poštovani kolege, iz jednostavnog investitorskog razloga, a to su fundamenti.
Možda nisam upućen, ali na osnovu kojih fundamenata zaključujete da je Đuka dobar izbor za ministra gospodarstva, da je adekvatna osoba koji bi trebao ovo naše posrnulo gospodarstvo integrirati i usmijeriti ka oporavku od krize?
Ono što znam je da je Popijač u stvari maneken, za pokazivanje, što mu oćito godi jer je sveprisutan u raznim prilikama gdije treba raditi sa jezikom…koje su njegove reference, da li je ikada postigao bilo kakav mikroekonomski rezultat da bi se sada sa nekakvim iskustvom prihvatio makroekonomije i postigao bar dio rezultata koje očekujemo od ministra gospodarstva?
Po meni je izbor Đure Popijača izbalansirana politička trgovina koja neće narušiti strateške odnose koalicijskih partnera u vladi, koja će zatvoriti mnoga glasna usta , međutim sumnjam da će Hrvatska i njena privreda imati koristi od toga, nego upravo suprotno.
Sreća u nesreći je da ima jako mnogo posla a vrlo malo vremena pa da će se rezultati ubrzo vidjeti te priželjkujem da sam u krivu i da će se pokazati da je Đuro Popijač ipak dobar izbor.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close