Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ja King Arthas sam kupovao, ali vam namjerno neću reći što da mi ne biste pravili gužvu.
Ne trebaju mi luzeri u mojim dionicama!! NHF
I'll be twice the King my father ever was!
Da neće kojim slučajem ministra danas imenovati?
Kaj će nam već smo se navikli bez njega! [lol]
ja ipak preferiram ministricu
Tuku po Ingri ko drug Sava po nemcima..
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Bilo bi interesantno znati ko se krije iz skrbničkih,ali iz teksta nije baš jasno oće li ti podatci bit dostupni samo poreznoj ili i ostalima?
Ups! Stali decki na lopu?! Predah ili…
Bit će da nema više perja, što se mislilo potrošiti-potrošilo se. Većinom se ukeširavaju. Samo se na HT-u vrti prava lova.
halfte trinken, halfte Šarcu geben
moguće je da danas Crobex blago i poraste, nakon što je jučer zaključio trgovanje na 2.070 bodova, što se dosad pokazalo čvrstom razinom otpora.
http://seebiz.eu/hr/burze/vorkapic-sumorne-korporativne-vijesti-u-fokusu-trzista,60778.html
hoće li više netko riješit muke ovu dvojicu šta se lipare na kupnji na htu [lol]
To je učestala pojava kada se trgovanje malo smiri, ili to rade iz dosade neke kolege s posla ili bi mi trebali pomisliti ‘gle kak se otimaju za HT idem i ja kupiti’. U svakom slučaju tragikomično.
Teško onome koji gleda, a ne vidi.