koliko vidim kupci će se tek javiti za par mjeseci kada se to sve skupa raspetlja tamo kod njih.
rezultat je povećanje slobodnog kapitala u regiji i veše trgovanja kod nas, što znači čeka nas “vruće” ljeto i mnogi neće ići na godišnji odmor.
kako odmah iza ljeta imamo IPO telekoma i jesen će biti vruća pa tek možemo planirati zimovanje u alpama ako bog da!
…što znači čeka nas “vruće” ljeto i mnogi neće ići na godišnji
odmor…
Zakaj ne, najljepše se radi na plaži, u hladovini uz pivicu i kavicu…
Oteli ste mi rijeci iz tipkovnice kolega mreich, di ces bolje nego se izlezavat negdje sa laptopom, najbolje u nekoj uvali, na jahti [smiley2]
Pazite danas na dionice u RH gdje ZB Aktiv i ostali koji su u Srbiji dosta popusili imaju dosta. Mogli bi se izvlaciti u RH. Predvidjam ADRS na 590 u kratkome roku.
Joj vidi vraga…
Ima tko portfelj ZB Aktiva pa da prognoziram sljedecu..
kaj je ovo danas na pbzu? protrgovano je 3000 komada , promet skoro 6 mil….
izgleda da uz adrs ulaze i u pbz… pa da probam i ja nesto predvidjeti a? predvidjam da ce probiti 2000 kn do kraja dana, kaj mislite?
I evo ADRS na 592.
A ja cekao i nisam prodavao i govorili mi budalo nego ostao u ADRS i VART.
Danas do 600, evo kladimo se.
evo ti na adrisu 12500 komada na 599
ako to bude pojedeno danas onda se neće zaustaviti bas na 600
alaj se režu pozicije i bježi iz srbije. e stari moj sad im mi ne bi trebali jeftino prodavati ( toj ekipi fondovskoj ). dižite cijene vi što stojite na prodaji – stižu fondovi puni srpskih dinara
[color=blue]Vrijeme je za dokupljivanje HDEL-a[/color]
Hidroelektra za osam milijuna eura gradi most na granici s Mađarskom
Mađarska tvrtka za razvoj infrastrukture NIF izabrala je zagrebačku Hidroelektru kao pobjednika natječaja za gradnju mosta preko Mure na granici Hrvatske i Mađarske koju zajednički financiraju dvije zemlje.
Glasnogovornica NIF-a Gyongyi Beni rekla je mađarskoj medijskoj agenciji MTI da je ponudu Hidroelektre preporučila mađarskoj vladi te dodala da će Ministarstvo gospodarstva i prijevoza konačnu odluku o pobjedniku natječaja donijeti sredinom mjeseca.
Prema ranijim informacijama, Hidroelektrin projekt vrijedan je osam milijuna eura, te je ta povoljnija od 8,5 milijuna eura vrijedne ponude Strabaga i ponude mađarskog Vegyepszera od devet milijuna eura. Na natječaj je pristiglo osam projekata, a najskuplji je bio vrijedan 12,6 milijuna eura.
alaj se bse reže i bježi preko drine. e stari moj sad im mi ne bi trebali jeftino prodavati ( toj ekipi fondovskoj ). dižite cijene vi što stojite na prodaji – stižu fondovi puni srpskih dinara
slažem se s tobom nightrideru, iz principa im ne treba prodavati i ne samo držati cijene koje stoje na prodaji nego ih i povecati i to dobro povecati.