Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Banjalučkoj berzi tek predstoji bolestan rast na krilima nafte i elektro privrede. ljudi moji oni u današnje vrijeme izvoze struju[smiley8]

Heh,dobro si me nasmijao
[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Pazite danas na dionice u RH gdje ZB Aktiv i ostali koji su u Srbiji dosta popusili imaju dosta.
Mogli bi se izvlaciti u RH.
Predvidjam ADRS na 590 u kratkome roku.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

terbalo bi vidjet u koje dionice mogu upucat lovu osim adrisa

Krenula INGRA odmah po otvaranju…[smiley1]

viadukt se danas na kupnji održava uz pomoć aparata ( prva kupnja 7 kom na 2.850 kn nakon toga prva sljedeća na 2.600kn??? )

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Pazite danas na dionice u RH gdje ZB Aktiv i ostali koji su u Srbiji dosta popusili imaju dosta. Mogli bi se izvlaciti u RH. Predvidjam ADRS na 590 u kratkome roku.

vrlo ostroumno i realno.. cijenim to..

Tekst posta ce se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumijevanju.

ZABA R-A , prema predviđanjima, možemo postaviti nover omjere , skoro kompletna prodaja do 14 000 , imamo samo 64 komada.
Na kupnji, sad već preko 13 000 ima 51 komad.
Možemo dalje izgleda.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ponestaje Ingre opet na prodaji.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Još nijedan OIF nije objvio cijenu udjela s jučerašnjim datumom.
Nije to lako učiniti nakon onakvog dana [smiley1]

CEBA balanced -0,97%

Belex pao u par minuta sa -3,88 na -4,3! zvuči iracionalno

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Da, dobro ste Nikolića prozreli. To me podsjeća na legendarnu prvu službenu tekmu između Hrvata i srba – Dinamo vs. partizan (5:0) – kada smo njihovom golmanu Ivici Kralju vikali: Ivica Ustaša! [smiley2]

New Report

Close