Kralj, naravno. Ali ovdje su komentari trgovanja a ne srednji vijek i mitomanija, to prepustimo “komšijama”.
Pogledajte ovo:Vaš link
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=05&dd=09&nav_category=418&nav_id=245830%5B/url%5D
Loša situacija u Srbiji, prijeti čak i izvanredno stanje, a onda tko zna, možda čak i građanski rat.
Dvoje troje kolega me pitalo za savjet oko ulaganja u Srbiju, da ne, nadam se da su me poslušali , svojevremeno.
Kako bi rekao jedan kolega, tamo je sada reži i bježi.
Iznimno dobra situacija za naše tržište , kamo će kapital nego kod nas.
Potvrda tome su i današnji promet.
Baš me zanima kako je naša Ivana prošla u Srbiji, a lijepo sam je savjetovao…nemoj curo…čuvaj pare…[smiley2][smiley2][smiley2]
Malo sam otišao na njihove stranice ipogledao grafove nekih dionica.Imao sam šta i vidjeti mnoge dionice su u zadnjih 3 mjeseca rasle i do 200% neke i više zamislite na primjer našeg đuru kada je sa 180 skočio na 260 a sada se trguje oko 240 e sada zamislite da nije skočio sa 180 na 260 nego recimo na540 i to u roku 2 mjeseca pa trebao im je jedan ovakav scenario po mojoj procijeni ima da se spuste barem za pola u odnosu koliko su rasli zadnja 2 do 3 mjeseca onda lagano stabilizacija, znači sljedi nastavak njihovog pada možda će neki sa ovog foruma iskoristiti priliku, samo prvo treba pričekati da dobro zveknu jer su stvarno otišli previše visoko, pa nije njihova privreda kineska da im dionice lete u nebo, kada dobro lupe o pod treba pričekati da odskoče par puta i onda navali narode
Baš me zanima kako je naša Ivana prošla u Srbiji, a lijepo sam je savjetovao…nemoj curo…čuvaj pare…[smiley2][smiley2][smiley2]
kako je prošla? pa mislim da je unatoč ovog pada dobro prošla , ako gledamo od 01.01.2007. Crobex je na +50% a belex na cca +63% uračunat ovaj pad ovih dana ..
znači belex je jače rastao od crobexa za 20% relativno ili 13 postotaka više .. što je još uvjek značajno bolje ..
znači ako je rasprodala sve ovih dana i ako je imala portfelj koji je pratio belex ili bio bolji još uvjek je dobro prošla ….
plavi: ” Loša situacija u Srbiji, prijeti čak i izvanredno stanje, a onda tko zna, možda čak i građanski rat. Dvoje troje kolega me pitalo za savjet oko ulaganja u Srbiju, da ne, nadam se da su me poslušali , svojevremeno. Kako bi rekao jedan kolega, tamo je sada reži i bježi. Iznimno dobra situacija za naše tržište , kamo će kapital nego kod nas. Potvrda tome su i današnji promet.
” Baš me zanima kako je naša Ivana prošla u Srbiji, a lijepo sam je savjetovao…nemoj curo…čuvaj pare…[smiley2][smiley2][smiley2]
Asko ako je kupovala dionice koje sam gledao na grafovima siguran sam da je prošla više nego dobro čak i da im index i sutra padne 10% izlazi sa bolesnom zaradom, e sada je druga stvar ako nije izašla na vrijeme i mora preboljeti gubitak već stečenog ali opet lakše će ga preboliti sa tom bolesnom zaradom ,,,
zbilja su bolesno rasli
Banjalučkoj berzi tek predstoji bolestan rast na krilima nafte i elektro privrede.
ljudi moji oni u današnje vrijeme izvoze struju[smiley8]
Banjalučkoj berzi tek predstoji bolestan rast na krilima nafte i elektro privrede. ljudi moji oni u današnje vrijeme izvoze struju[smiley8]
Bojim se da i nama u Rs slijedi potop. Ipak je privreda u mnogome ovisna o Srbiji.
Asko:
”
”
kako je prošla? pa mislim da je unatoč ovog pada dobro prošla , ako gledamo od 01.01.2007. Crobex je na +50% a belex na cca +63% uračunat ovaj pad ovih dana ..
znači belex je jače rastao od crobexa za 20% relativno ili 13 postotaka više .. što je još uvjek značajno bolje ..
znači ako je rasprodala sve ovih dana i ako je imala portfelj koji je pratio belex ili bio bolji još uvjek je dobro prošla ….
Zaradila je ako je izišla, no to baš i nije tako jednostavno, pogotovo što je sve došlo tako naglo i sve investitore je iznenadilo. No ako je dobro zaradila treba što prije izići jer će inače tonuti sve dublje. To je poznata psihološka igra u kojoj strašno stradaju živci.
Banjalučkoj berzi tek predstoji bolestan rast na krilima nafte i elektro privrede.
ljudi moji oni u današnje vrijeme izvoze struju[smiley8]
a šta drugo da izvoze – radovana karađića? jedino struje i imaju ( jer je nema tko trošiti kad gospodarstva niti nemaju )
Imaju srbi u Rs dosta resursa, nemoj tako. A privreda im je u uzletu samo još ne rade full.