Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel Tomislav slistio Bugare i vratio Nikoliću državu? Ako može mala lekcija iz povijesti.

I love the Smell of Profits in the Morning

Jel Tomislav slistio Bugare i vratio Nikoliću državu? Ako može mala lekcija iz povijesti.

Kolega , prvi hrvatski kralj Tomislav , joj pa ne sječam se to sa Bugarima, ali nešto je bilo i sa time čini mi se .
Znam da ga je papa , neki ,proglasio kraljem zbog ratnih zasluga.
I porazio mađare, ujedinio jug i sjever lijepe naše.
A po njemu je znači Nikolić dobio ime, zbog bugara?
Nije valjda porazio bugare, pa time Srbiji pomogao neizravno?[smiley7][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koliko se ja sjećam, Bugari su pobrisali srbe. U to vrijeme su nam Bugari bili prvi susjedi. Čini mi se da je baš Tomislav sudjelovao u marisani s bugarima i vraćanju srba u njihovu vekovnu otadžbinu.

P.S. do dan danas se ne zna gdje je i kako umro Kralj Tomislav.

Nikolić razmišlja o uvođenju izvanrednog stanaj u Srbiji zbog Kosova. Čini se da će Belex sutra još jače potonuti. A naše izgubljene fondovske ovčice mogle bi brzinom svjetlosti panično vratiti svu lovu nazad na našu burzu. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Dakle zaslugom našeg prvog kralja Srbi imaju svoju državu i integritet.
Da li smo ikada dobili od njih što zauzvrat?
A da nije ovaj Tomislav Nikolić… , ma nije…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dakle zaslugom našeg prvog kralja Srbi imaju svoju državu i integritet. Da li smo ikada dobili od njih što zauzvrat? A da nije ovaj Tomislav Nikolić… , ma nije…

ajde reci … pliz … jel počinje s U ?

Ma odu oni 90% gdje su krenuli!

ajde reci … pliz … jel počinje s U ?

Ma to mi je prvo palo na pamet, a onda si mislim da nije to naš agent ( POA SOVA SOJA , što li već? ).
Pa koliko vidim on u biti radi protiv Srbije, a za Hrvatsku, zar ne?
Mislim malo zvući prenapregnuto , ali…
Uostalom …Tomislav, mislim?
Nikoliću Ustašo, prozreli smo te!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

fazan: ” ajde reci … pliz … jel počinje s U ? ” Ma to mi je prvo palo na pamet, a onda si mislim da nije to naš agent ( POA SOVA SOJA , što li već? ). Pa koliko vidim on u biti radi protiv Srbije, a za Hrvatsku, zar ne? Mislim malo zvući prenapregnuto , ali… Uostalom …Tomislav, mislim? Nikoliću Ustašo, prozreli smo te!

Sigurno nam vraća što smo pobijedili Bugare. BGR-R-A

Ali ne, ako je hrvat, što nam ima vraćati, on je naš igrač!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

P.S. do dan danas se ne zna gdje je i kako umro Kralj Tomislav.

Nada Klaić kaže “ako je uopće postojao”.

[color=black][/color]

Tko, grob ili kralj?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close