Šuker speculator… [lol] neka izda (uz to što ih je vezao na dolar)još i putable bonds [thumbsup]
sigurno zna da će dugoročno vrijednost dolaru pasti, pa tako neće biti ni kamate na našoj strani jer će Euru vrijednost drastično skočiti…… To se zove krpanje proračuna….
Čini mi se da je zadnjih sat vremena bio dobar trenutak da se uhvati vlak za iskrcaj. Sentiment je izrazito negativan. Bojim se da zelenilo neće dugo potrajati.
Čini mi se da je zadnjih sat vremena bio dobar trenutak da se uhvati vlak za iskrcaj. Sentiment je izrazito negativan. Bojim se da zelenilo neće dugo potrajati.
ja se bojim da ćemo do NG dostići ovogodišnji ATH
Pa dobro ko je ovaj na ERNt sa par hiljada na prodaji. Opet mali rasprodaju vidim i to nakon onakvog izvješća.Pa zašto?
čekić i nakovanj kolega, čekić i nakovanj… izumljeno još u kamenom dobu
Dela dinkec ko da mu je 20
Stišcu dlkv, igh, i atpl, gube dionice koje su placali 3 puta skuplje, al kaj lako je tuđim ku…m mlatit po koprivama…
No zna i on da nitko nece pobjedit trziste
naši mirovnici kod nas ne kupuju jer se nadaju odradit rast vani pa ovdje jeftino pokupovat
E NEMOŽE…NITKO NIKADA NIJE USPIO PROTIV TRENDA
slazem se da vecina ljudi (brojacno) misli da idemo dole.
navodno 90 % ljudi gubi na burzi…
koji je pravac?
[cool]
hahaha
naravno ide se dole
Dela dinkec ko da mu je 20
Stišcu dlkv, igh, i atpl, gube dionice koje su placali 3 puta skuplje, al kaj lako je tuđim ku…m mlatit po koprivama…
No zna i on da nitko nece pobjedit trziste
naši mirovnici kod nas ne kupuju jer se nadaju odradit rast vani pa ovdje jeftino pokupovat
E NEMOŽE…NITKO NIKADA NIJE USPIO PROTIV TRENDA
a najvise ce se cuditi jednog dana penzionjeri kad buju gledali prinose
dinkec kaj bus onda delal
ni argentina ni daleko
Nadam se da ste u pravu dečki i da ćemo do Nove godine zaista dosegnuti ovogodišnji vrh, ali …. nekako je preveliki propuh na bidu.
slazem se da vecina ljudi (brojacno) misli da idemo dole.
navodno 90 % ljudi gubi na burzi…
koji je pravac?
[cool]
[/quote]
Pravac je gore, naravno.
Sutra bi moglo biti jasnije da će i SDP prihvatiti arbitražu, jer je JMesić danas izjavio da je on za arbitražu, a Milanović je rekao da će vidjeti što će reći Mesić.
Politički utjecaj događanja zadnjih dana je velik na burzu, svi su očekivali da arbitraža ne prođe, što je dobrim djelom razlog ovom padu zadnjih dana.
U svakom slučaju sutra će biti puno toga jasnije.
Ovo danas bilo je jako zabrinjavajuće, cijeli svijet rastura u zelenome, a mi??? Ovaj jad od ZSE čak je uspio iz plusa otklizat u minus! Nevjerojatno!
Što možemo očekivat sutra kad opet vani bude crveno bolje da ne komentiram [angry]
Fondovi ne kupuju, nego sačekaju da malo cjene skoče i onda udri po kupnji. Lopovluk neviđen! kakva vlast takva burza [angry]