vau kakva euforija je zavladala [shocked] a još jučer je bio smak svijeta. [lol] eto što amerikanci učiniše našem narodu [lol]
A tek kada zavlada euforija na građevini za koj tjedan se niko neče više sjećat svih tih lažnih novinskih izjava…
tako je bilo i prije prošloga izvješča tako če biti i sada …
Američka burza je odradila svoje oni su skoro na razinama prije krize
nas pravi rast tek čeka
[thumbsup]
Ne znam zašto je izbrisano,ali samo sam rekao da će danas biti sell on news kakav dugo nije viđen
čini se da su ameri manje impresionirani svojim rastom bdp-a nego mi
ha ha ha ha
to je tak kod nas…….uvijek smo vise impresionirani sa tudjim…….auh sta ih sad sve ivana7 šiša
pofuk
ha ha ha ha
to je tak kod nas…….uvijek smo vise impresionirani sa tudjim…….auh sta ih sad sve ivana7 šiša
pofuk
evo našao sam ju, tu je http://www.youtube.com/watch?v=XVzISTNxLZw
Dax se jučer potopio,amer ga je popratio.više nasdaq nego dow jer brodare ima on.
Jutro nosi loše vijesti u aziji se sve crveni.
Crobexu se loše piše afera za aferom stiže. Bit će minus garantiram, možda nešto investiram:)
Kolega jako loša prognoza.
čini se da su ameri manje impresionirani svojim rastom bdp-a nego mi
budu oni sa našim
Pa dobro ko je ovaj na ERNt sa par hiljada na prodaji. Opet mali rasprodaju vidim i to nakon onakvog izvješća.Pa zašto?
Dodatna likvidnosti
Na road showu Šukeru milijardu dolara?
Ivan Šuker
Drugog dana road showa hrvatskih državnih obveznica u SAD-u postalo je izgledno da će se ispuniti i najoptimističnija očekivanja ministra financija Ivana Šukera, piše Business.hr.
U road showu hrvatskih obveznica, koji je u SAD-u počeo u ponedjeljak sastankom hrvatskog izaslanstva i predstavnika velikih financijskih institucija sa zapadne obale u Los Angelesu, uz iznos i ročnost polako se iskristalizirala i cijena hrvatskog duga.
Nakon sastanka s investitorima u New Yorku izgledno je da ćemo morati platiti kamatu koja će u odnosu na desetogodišnju američku obveznicu biti uvećana u rasponu između 320 i 350 baznih bodova, što znači da bi kamata mogla biti i niža od 7 posto, potvrdio je visoki izvor za Business.hr.
Knjiga upisa za hrvatske državne obveznice trebala bi biti otvorena danas. Očekuje se da će zbog dobrog interesa američkih ulagača i njihova apetita istog dana biti i zatvorena, piše u tiskanom izdanju lista Business.hr.